ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρήξη χιαστών ο Πέρες!

Ρήξη χιαστών ο Πέρες!
INTIME SPORTS

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ανθρώπων του Ολυμπιακού καθώς οι εξετάσεις του Ερνάν Πέρες έδειξαν ότι υπέστη ρήξη χιαστών. Στα μέσα Οκτώβρη η επιστροφή του στη δράση.

Μοιραίο το παιχνίδι με τον Απόλλωνα για τον Ερνάν Πέρες καθώς οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν το χειρότερο σενάριο: Ο Παραγουανός υπέστη ρήξη χιαστών στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 6 μήνες!

Ο Πέρες χτύπησε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κυριακής (13/4) αλλά συνέχισε να αγωνίζεται παρά τις ενοχλήσεις που ένιωθε. Λίγο όμως πριν το φινάλε της αναμέτρησης δοκίμασε ένα σουτ και αισθάνθηκε νέες- πιο έντονες- ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Χαρακτηριστικό ήταν πως χώλαινε και κατά τη διάρκεια της φιέστας λέγοντας στους ανθρώπους της ομάδας ότι νιώθει έντονους πόνο κάτω από το γόνατό του. Και οι εξετάσεις στις οποίες επιβλήθηκε τον έβγαλαν νοκ-άουτ μέχρι και τα μέσα του Οκτωβρίου.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός αγόρασε τον Ιανουάριο τον ποδοσφαιριστή από την Βιγιαρεάλ, πληρώνοντας περίπου 2.500.000 ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ