ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρέτσος: "Χρονιά όνειρο"

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στα μεθεόρτια της κατάκτησης του τίτλου, ο Παναγιώτης Ρέτσος χαρακτήρισε όνειρο την χρονιά για τους "μικρούς" του Ολυμπιακού. Τι δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης.

Εμφανώς ικανοποιημένος με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Παναγιώτης Ρέτσος αφιέρωσε την επιτυχία στους προπονητές και την οικογένεια του, ενώ χαρακτήρισε τη χρονιά όνειρο για τους "μικρούς" του Ολυμπιακού.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι, θέλαμε τη νίκη πως και πώς, ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει να παίρνει πρωταθλήματα, τώρα κοιτάμε το ματς με την ΑΕΚ αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι, ειδικά για εμάς τους μικρούς.

Είναι μια χρονιά όνειρο σε όλους τους μικρούς και η καλύτερη για μένα με την ομάδα που αγαπώ. Την αφιερώνω στους προπονητές μου και στην οικογένειά μου αλλά και στο θεό που μας βοηθάει να είμαστε υγιείς", υποστήριξε ο 19χρονος μεσοαμυντικός.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: "ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΠΙΟ ΣΥΝΕΠΗΣ ΟΜΑΔΑ"

Από την πλευρά του, ο Κώστας Φορτούνης τόνισε τα εξής:

"Το να παίρνεις επτά σερί πρωταθλήματα είναι κάτι πολύ δύσκολο. Δείξαμε και φέτος ότι είμαστε η πιο συνεπής ομάδα, πανηγυρίζουμε αλλά δεν ξεχνάμε πως έχουμε ένα ακόμα δύσκολο ματς και πάμε στο ΟΑΚΑ για την πρόκριση.

Όλες οι ομάδες ήταν ανταγωνιστικές, την Τετάρτη θα πάμε να δείξουμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ