ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρέτσος: "Παίζει ρόλο περισσότερο το πρεστίζ"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε για τον αγώνα με την ΑΕΚ και για τη ρεβάνς με την Οσμάνλισπορ. "Μάτια" της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Έλληνα αμυντικό.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος θα έχει αγγλικά μάτια πάνω του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Άνθρωπος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι στο ΟΑΚΑ για να τον παρακολουθήσει από κοντά, επομένως είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τον ίδιο να αποδώσει στο μάξιμουμ και να δώσει τα πάντα στο χορτάρι για την ομάδα του.

Ο νεαρός άσος, ο οποίος φόρεσε με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο το περιβραχιόνιο του αρχηγού και έγραψε ιστορία, μίλησε στη Real News για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και για την ρεβάνς με την Οσμανλισπόρ. Για το ντέρμπι με την Ένωση ανέφερε:

"Είναι ένα ματς στο οποίο παίζει ρόλο περισσότερο το πρεστίζ. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία, αλλά εμείς δεν επαναπαυόμαστε από αυτή. Θέλουμε να συνεχίσουμε εξίσου καλά έως το τέλος του πρωταθλήματος. Αυτός είναι ο στόχος µας και γι’ αυτό αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς µε την ίδια σοβαρότητα.

Σίγουρα θα θέλει να παίξει και για το πρεστίζ και η ΑΕΚ, αλλά εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί, να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες και να πάρουμε τη νίκη. Σε τέτοιους αγώνες, άλλωστε, νικώντας, κάνεις και τον κόσμο της ομάδας χαρούμενο".

Για τους στόχους του Ολυμπιακού στα επόμενα ματς, ανέφερε: "Θέλουμε να πάμε καλά κόντρα στην ΑΕΚ. Είναι ένας αγώνας που μπορεί να µας βοηθήσει πολύ και ψυχολογικά για τη ρεβάνς της Πέμπτης µε την Οσµανλισπόρ. Αφήσαμε ανοιχτούς λογαριασμούς μετά τον πρώτο αγώνα και θα κληθούμε να παλέψουμε για την πρόκριση στην Τουρκία. Η ομάδα έχει αρκετούς παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν και στα δύο ματς και θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους µας.

Θέλουμε και το πρωτάθλημα µε μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους µας, αλλά και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Το Κύπελλο, άλλωστε (µε τον Ατρόμητο), είναι µια εβδομάδα αργότερα και θα έχουμε χρόνο έως τότε. Έχουμε μια σειρά δύσκολων αγώνων, αλλά οφείλουμε να ανταπεξέλθουμε για να υλοποιήσουμε τους στόχους µας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ