ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρελάνς για Οφόε

Tottenhams Eric Dier, left, challenges Norwichs Vadis Odjidja-Ofoe during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Norwich City at White Hart Lane in London, Saturday Dec. 26, 2015. (AP Photo/Tim Ireland)
Tottenhams Eric Dier, left, challenges Norwichs Vadis Odjidja-Ofoe during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Norwich City at White Hart Lane in London, Saturday Dec. 26, 2015. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Με βελτιωμένη οικονομικά πρόταση επανήλθε ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Οτζίτζα Οφόε από την Λέγκια, σύμφωνα με τους Πολωνούς. Φουλάρει για Καρσελά, τι συμβαίνει με Εμενίκε.

Σκληροί διαπραγματευτές οι Πολωνοί, σκληρά και τα παζάρια του Ολυμπιακού με την διοίκηση της Λέγκια Βρασοβίας για την μεταγραφή του Βαντίς Οτζίτζα Οφόε, που εξελίχθηκε ήδη σε ένα μίνι σήριαλ.

Ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Πολωνία, ο Ολυμπιακός έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την εξέλιξη της υπόθεσης: με ρελάνς, ανέβασε την προσφορά του προς την Λέγκια Βαρσοβίας, που πλέον αγγίζει ή και ξεπερνά τα δύο εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 28χρονου Βέλγου μέσου.

Κίνηση με την οποία οι Πειραιώτες γεφύρωσαν σε σημαντικό ποσοστό την διαφορά που υπήρχε στις πρώτες συζητήσεις με την διοίκηση της πολωνικής ομάδας, η οποία πλέον καλείται να αξιολογήσει την πρόταση του Ολυμπιακού από άλλη βάση. Στην Πολωνία υποστηρίζουν ότι για την Λέγκια είναι δύσκολο τώρα να πει "όχι" στους πρωταθλητές Ελλάδας και βλέπουν το deal μεταξύ των δύο πλευρών πιο κοντά από ποτέ.

Για τον ίδιο τον παίκτη δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις. Ο Οφόε θέλει να φορέσει τα ερυθρόλευκα και να συνεργαστεί εκ νέου με τον Μπέσνικ Χάσι, μετά την κοινή τους θητεία στην Άντερλεχτ.

ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΓΙΑ ΚΑΡΣΕΛΑ

Ο Ολυμπιακός πιέζει και για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μεχντί Καρσελά από την Γρανάδα. Ο Μαροκινός (με βελγικό διαβατήριο) διεθνής εξτρέμ μοιάζει να έχει πειστεί για την προοπτική των "ερυθρολεύκων", ενώ μέχρι στιγμής δεν είχε στα χέρια του την πρόταση που περίμενε από ομάδα του ισπανικού ή γαλλικού πρωταθλήματος.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν καταθέσει μια άκρως δελεαστική πρόταση στον παίκτη (σε τριετές συμβόλαιο), ενώ με την Γρανάδα θα τα βρουν είτε καταβάλλοντας 2,5 εκατ. ευρώ (σχετικός όρος πώλησης σε περίπτωση υποβιβασμού της ομάδας - όπως και έγινε), είτε με κάτι λιγότερο.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ ΕΜΕΝΙΚΕ

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έριξε τους τόνους για τον Εμενίκε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Νιγηριανός φορ έχει βγει ολοκληρωτικά εκτός μεταγραφικού κάδρου. Προφανώς και στο Λιμάνι κάνουν τους δικούς τους ελιγμούς τακτικής, όχι με στόχο την Φενέρμπαχτσε αλλά τον παίκτη.

Οι Τούρκοι ψάχνουν κάτι διαφορετικό για την επιθετική τους γραμμή και το να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του Εμενίκε τους είναι αρκετό. Ακόμη κι αν σημαίνει ότι θα πρέπει να τον αποχωριστούν χωρίς καθόλου ή έστω με μια μικρή αποζημίωση.

Το θέμα είναι ότι ο 30χρονος επιθετικός έχει "μουλαρώσει" πατώντας επάνω στο πολύ καλό συμβόλαιο που έχει για τη νέα σεζόν, κάνοντας το δικό του "κομμάτι" σε επίπεδο διαπραγματεύσεων. Μέχρι τώρα το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει μετουσιωθεί σε κάτι χειροπιαστό και ο Ολυμπιακός έχει το περιθώριο να ελιχθεί στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι Πειραιώτες επιμένουν στον Εμενίκε, ευελπιστώντας ότι θα ρίξει τις απαιτήσεις του σε λογικά ύψη προκειμένου να υπάρξει θετική εξέλιξη στην υπόθεση μεταγραφής του από την Φενέρ.

Photo credits: (AP Photo/Tim Ireland)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Επαφές με Ολυμπιακό και ΑΕΚ ο Ταρεμί"
Φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης
Στο προσκήνιο Κόντι και Τσέρτσι
O Γουόρμπαρτον για Μπουχαλάκη και Ολυμπιακό
Στη λίστα και ο Νόιτινγκ για τον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ