ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Record: "Ο Εντουάρντο ξέρει ότι θα παίζει στη Σπόρτινγκ"

Record: "Ο Εντουάρντο ξέρει ότι θα παίζει στη Σπόρτινγκ"

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος μέσος, Εντουάρντο, ο οποίος ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό θα φορά σύμφωνα με τη Record τη φανέλα της Σπόρτινγκ από την επόμενη σεζόν.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να επιμένει για τον Εντουάρντο - είναι ο παίκτης που αρέσει στον τεχνικό των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς και έχει το "πακέτο" για να αποτελέσει τον διάδοχο του Μπίμπαρς Νάτχο - αλλά οι Πορτογάλοι τον βλέπουν στα πράσινα της Σπόρτινγκ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που φιλοξενείται στην πρώτη σελίδα της Record στο φύλλο της Πέμπτης (30/5) ο 24χρονος Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος αγωνίστηκε τη σεζόν που τελείωσε στην Μπελενένσες με τη μορφή δανεισμού από την Ιντερνασιονάλ, γνωρίζει ότι θα φορά τη φανέλα των λιονταριών της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Record: "Ο Εντουάρντο ξέρει ότι θα παίζει στη Σπόρτινγκ"

"Ο Εντουάρντο ήδη ξέρει ότι θα είναι λιοντάρι (παίκτης της Σπόρτινγκ)", είναι ο τίτλος της είδησης. Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (28/5) η συγκεκριμένη πορτογαλική εφημερίδα υποστήριζε ότι υπήρχε συμφωνία της Σπόρτινγκ με την Ιντερνασιονάλ για τον Νοτιοαμερικανό.

Ο δυναμικός χαφ (έχει ύψος 1.86), ο οποίος βρίσκεται στη Βραζιλία για διακοπές, είναι δυνατός, πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Photo credits: Atletico-PR

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ