ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ραντζέλοβιτς: "Είμαι περήφανος για την ομάδα, χαίρομαι που βοήθησα"

CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÏÌÏÍÏÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ  / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÏÌÏÍÏÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς τόνισε ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε την Ομόνοια με 2-0, αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμη, καθώς απομένει ένα παιχνίδι στην Κύπρο.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο θετικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, αφού επικράτησε με 2-0 της Ομόνοιας και έχει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, που μπήκε αλλαγή στο 59ο λεπτό, τόνισε στην Cosmote TV περήφανος για την ομάδα του, όσο και χαρούμενος που κατάφερε να βοηθήσει.

Επιπλέον, υπενθύμισε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη και ο Ολυμπιακός χρειάζεται να κλειδώσει την πρόκριση στην Κύπρο.

"Eίμαι περήφανος για την ομάδα και τον εαυτό μου που είμαι χαρούμενος που κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα να πάρει το αποτέλεσμα. Κερδίσαμε, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη και πρέπει να πάμε εκεί και να περάσουμε στους ομίλους του Champions League" ανέφερε συγκεκριμένα ο παίκτης του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιουσέφ και... σεντόνι
Ολυμπιακός - Ομόνοια 2-0: Τα highlights της ερυθρόλευκης νίκης
Ολυμπιακός - Ομόνοια 2-0: Κουνάει σεντόνι με Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί
Oλυμπιακός: Πάνω από 32 εκατ. ευρώ αν προκριθεί στους ομίλους Champions League
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ