ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ραφίνια σε Φλαμένγκο: "Πηγαίνω στον Ολυμπιακό"

Bayern's Rafinha runs with the ball during a Champions League Group B soccer match between FC Bayern Munich and RSC Anderlecht in Munich, Germany, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Rafinha runs with the ball during a Champions League Group B soccer match between FC Bayern Munich and RSC Anderlecht in Munich, Germany, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Ραφίνια μετέφερε στη διοίκηση της Φλαμένγκο ότι κάνει αποδεκτή την πρόταση του Ολυμπιακού. Δεδομένη θεωρούν πια στη Βραζιλία την αποχώρηση του 35χρονου δεξιού μπακ.

Ο Ραφίνια συναντήθηκε με τη διοίκηση της Φλαμένγκο και τους ξεκαθάρισε την επιθυμία του. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ τους κατέστησε σαφές ότι η υπογραφή διετούς συμβολαίου με τον Ολυμπιακό θα ήταν το καλύτερο βήμα στην καριέρα του.

Σύμφωνα με το globoesporte, τα χρήματα που προσφέρουν οι "ερυθρόλευκοι" στον 35χρονο δεξιό μπακ είναι τρεις φορές περισσότερα σε σχέση με όσα κέρδιζε στη Φλαμένγκο και πως η πρόταση που είχε στα χέρια του ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να αρνηθεί.

Στη Βραζιλία θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του επί σειρά ετών ακραίου αμυντικού της Μπάγερν. Παρόντες στη συνάντηση της Πέμπτης (13/8) ήταν ο αντιπρόεδρος του κλαμπ, Μάρκος Μπραζ, ο αθλητικός διευθυντής Μπρούνο Σπίντελ και ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος Λίνκολν, που μεσολάβησε στη μεταγραφή του Ραφίνια στη Φλαμένγκο.

Όπως όλα δείχνουν, το ερώτημα πλέον είναι πότε θα ταξιδέψει στη χώρα μας ο Ραφίνια για να σφραγίσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αφού στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι που θα είναι ικανό να χαλάσει το deal. Βέβαια, τα ποσά που κυκλοφορούν τελευταία στη Βραζιλία αναφορικά με τα χρήματα που προσφέρονται από τους "ερυθρόλευκους" στον πολύπειρο μπακ είναι εξωφρενικά.

Στη globoesporte μιλούν για τριπλάσιες αποδοχές σε σχέση με αυτές που έπαιρνε στη Φλαμένγκο και όπως μεταφέρουν οι Βραζιλιάνοι ρεπόρτερ του κλαμπ, γίνεται λόγος για 3,3 εκατ. ετησίως, για συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Σαφέστατα μιλάμε για πολύ τραβηγμένο σενάριο, που δεν μπορεί να έχει βάση.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή (14/8) ο Μάρκος Μπραζ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και μεταξύ άλλων θα αναφερθεί στο θέμα του Ραφίνια. Υπενθυμίζεται ότι ο Ραφίνια είχε ρήτρα στο συμβόλαιό του, που του επέτρεπε να φύγει ελεύθερος αν ερχόταν πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Έτσι έρχεται ο Ραφίνια
Ολυμπιακός: "Παγώνει" του Τράουκο
Zε Ελίας: "Σε καλό δρόμο του Ραφίνια στον Ολυμπιακό"
Ολυμπιακός: Τα εμπόδια αλλά και η πίστη για Ραφίνια
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ