ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ραφίνια: "Φεύγω, θα μιλήσω τη Δευτέρα για τη μεταγραφή μου"

Bayern's Rafinha controls the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SC Freiburg in Munich, Germany, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Rafinha controls the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SC Freiburg in Munich, Germany, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Ραφίνια υποστήριξε ότι τη Δευτέρα (17/8) θα τοποθετηθεί για την απόφασή του να αφήσει τη Φλαμένγκο για τον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνοντας το ταξίδι για την Ελλάδα.

Η Φλαμένγκο ανακοίνωσε τον απόγευμα της Παρασκευής (14/8) Ραφίνια στον Ολυμπιακό με τον 35χρονο μπακ όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου και ο αντιπρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας, Μάρκος Μπραζ, να αποδέχεται το διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους.

Το Sport24.gr σας εξήγησε τους δύο απλούς λόγους για τους οποίους ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, έβαλε στην κορυφή της λίστας του τον Βραζιλιάνο. Ο ίδιος δεν ακολούθησε την αποστολή της "ρούμπρο-νέγκρο" για την Κουριτίμπα.

Όταν τον προσέγγισε δημοσιογράφος της Globoesporte ο Ραφίνια παραδέχθηκε ότι φεύγει και τόνισε ότι θα τοποθετηθεί τη Δευτέρα για την απόφασή του να αφήσει τη Φλαμένγκο και να επιστρέψει στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό.

"Φεύγω. Δεν μιλάω τώρα, θα μιλήσω τη Δευτέρα", υποστήριξε ο πρώην παίκτης των Κοριτίμπα, Σάλκε, Τζένοα, Μπάγερν και Φλαμένγκο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Γιατί προτίμησε Ραφίνια ο Μαρτίνς
Ολυμπιακός: Η Φλαμένγκο ανακοίνωσε τον Ραφίνια στους ερυθρόλευκους
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ