ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ψηφίζει… Ολυμπιακό ο Ζιλέ!

Belgiums Guillaume Gillet controls the ball during a friendly soccer match between Portugal and Belgium in Leiria, Portugal, Tuesday, March 29 2016. (AP Photo/Steven Governo)
Ζιλέ (AP Photo/Steven Governo) AP

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Γαλλία, ο 33χρονος Βέλγος "κόφτης" βρίσκεται στην τελική ευθεία των συζητήσεων με τη Ναντ για να "σπάσει" το συμβόλαιό του και να υπογράψει στους ερυθρόλευκους"!

Τις τελευταίες ώρες γίνεται ένας κακός χαμός στην Γαλλία και στα social media από ντόπιους δημοσιογράφους σχετικά με τον Γκιγιόμ Ζιλέ και τον Ολυμπιακό.

Το "France Football" είχε αποκαλύψει ότι ο 33χρονος αμυντικός χαφ έχει μιλήσει με τον Μπέσνικ Χάσι για να πιάσει… λιμάνι. Λίγες ώρες αργότερα προέκυπτε από το ρεπορτάζ ότι πράγματι ο Βέλγος απασχολεί τους "ερυθρόλευκους".

Απλώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ναντ έως το 2018 και αυτό που έπρεπε να κάνει ο ίδιος, ήταν να πάρει την υπόθεση πάνω του. Να βρει δηλαδή τη "φόρμουλα" να σπάσει το συμβόλαιό του με τα "καναρίνια", έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τον Πειραιά.

Στην Γαλλία λοιπόν υποστηρίζουν ότι ο Ζιλέ βρίσκεται μία ανάσα από το να τελειώσει τη συνεργασία του με τη Ναντ και σε περίπτωση που τα καταφέρει, την αμέσως επόμενη μέρα θα πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα!

Photo credits: (AP Photo/Steven Governo)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στο διεθνές συνέδριο "The Business of Football" ο Ολυμπιακός
Σε Ακρόπολη και Αρχαία Ολυμπία η αποστολή της Beijing Enterprise FC U-17
"Διετές συμβόλαιο στον Ζιλέ"
Φεύγει για Νότιγχαμ ο Μπουχαλάκης
Επέστρεψε ο Ολυμπιακός στα πάτρια εδάφη
Στη Λιμπερτάδ ο Καρντόσο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ