ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού ο Καρνέζης

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Καρνέζης EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον βασικό κίπερ της Εθνικής Ελλάδας, Ορέστη Καρνέζη για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι με συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την προσφορά του Σίλβιο Προτό, οι πρωταθλητές απέκτησαν σήμερα (Πέμπτη, 18/1) τον ταλαντούχο 23χρονο Κροάτη κίπερ Ίβιτσα Ίβουσιτς, αλλά ο μεγάλος στόχος τους για την επόμενη σεζόν είναι ο Ορέστης Καρνέζης!

Άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν "ανοιχτή γραμμή" εδώ και αρκετό καιρό με την πλευρά του 33χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Ουντινέζε στη Γουότφορντ και πρόσφατα είχαν νεότερη επικοινωνία μαζί του για την προοπτική να πιάσει... λιμάνι από το καλοκαίρι.

Ο Καρνέζης δεν έχει αποκλείσει τίποτα, είναι σχετικά ανοιχτός σε προτάσεις για το μέλλον του (οι δυο πλευρές δεν έχουν υπεισέλθει σε λεπτομέρειες οικονομικής φύσης) και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Βέβαιο, ωστόσο, είναι πως η πόρτα του Ολυμπιακού είναι ανοιχτή για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας στον πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, δηλαδή μέχρι τα 35 του.

Ο Καρνέζης ανήκει στην Ουντινέζε και το προηγούμενο καλοκαίρι δόθηκε ως δανεικός στην Γουότφορντ, με την οποία έχει μόνο μία συμμετοχή (βασικός ο Εουρέλιο Γκόμες). Το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2019, συνεπώς το κόστος της μεταγραφής - αν ασφαλώς υλοποιηθεί- δεν θα είναι μεγάλο για τον Ολυμπιακό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ