ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πρώτη" Ζντιέλαρ στον Ολυμπιακό

"Πρώτη" Ζντιέλαρ στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Ζντιέλαρ μπήκε στην αποστολή για την Κυριακάτικη (25/10, 15.00) αναμέτρηση των "ερυθρολεύκων" στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Σίλβα τον πήρε για να έχει μία έξτρα λύση στα χαφ πίσω από τους Κασάμι και Μιλιβόγεβιτς

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι που θα γίνει την Κυριακή (25/10, 15.00). Αποκλεισμοί – εκπλήξεις δεν προέκυψαν.

Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί η παρουσία του Σάσα Ζντιέλαρ στην 19άδα! Ο νεαρός Σέρβος που είχε βγάλει μάτια στην προετοιμασία, θα μπει στο πούλμαν για το Περιστέρι για να αποτελέσει μία εναλλακτική λύση στα χαφ πίσω από τους Κασάμι και Μιλιβόγεβιτς.

Οι Καμπιάσο, Φουστέρ, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης, Μανιάτης και Αυλωνίτης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα και αποκλείστηκαν από την αποστολή. Το βάρος στην προπόνηση του Σαββάτου (24/10) έπεσε στις στατικές φάσεις (κόρνερ και φάουλ).

Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ