ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρωταθλητές οι Νέοι του Ολυμπιακού

Πρωταθλητές οι Νέοι του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Η ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού νίκησε τον Ατρόμητο Αθηνών με 2-1 στο Ρέντη χάρη σε γκολ στις καθυστερήσεις και εξασφάλισε μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου στο Πρωτάθλημα Κ-20 της Super League και ακολούθησε πανικός εντός των αποδυτηρίων. (PICS)

Πρωταθλητής Ελλάδος στο πρωτάθλημα Κ-20 είναι από το απόγευμα της Κυριακής ο Ολυμπιακός με τους "ερυθρόλευκους" να επικρατούν με 2-1 του Ατρόμητου, που είναι δεύτερος στη βαθμολογία και να αυξάνουν τη διαφορά στο +14 τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά από 31 αγώνες έχουν 28 νίκες και 3 ισοπαλίες και θέλουν στους εναπομείναντες αγώνες με τον ΠΑΟΚ, τον Πανιώνιο και τη Βέροια να συνεχίσουν το σερί τους και να κατακτήσουν χωρίς ήττα το Πρωτάθλημα.

Το Πρωτάθλημα αυτό είναι το 4ο στην ιστορία της ομάδας του Ολυμπιακού σ' επίπεδο Νέων αφού έχει κατακτήσει τον τίτλο και το 2004, το 2010 και το 2013.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης παίκτες και τεχνικό τιμ των "ερυθρόλευκων" πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του τίτλου και χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που έδωσε το παρών στο Ρέντη. Έξαλλα ήταν τα πανηγύρια και στα αποδυτήρια με τα μπουγέλα να κυριαρχούν.

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Πρωταθλητές οι Νέοι του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Πρωταθλητές οι Νέοι του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Πρωταθλητές οι Νέοι του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Πρωταθλητές οι Νέοι του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Πρωταθλητές οι Νέοι του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Πρωταθλητές οι Νέοι του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Πρωταθλητές οι Νέοι του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Πρωταθλητές οι Νέοι του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Πρωταθλητές οι Νέοι του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Νίκησε με ανατροπή

Σε ότι έχει να κάνει με το ματς οι γηπεδούχοι ήθελαν έναν βαθμό ενώ οι φιλοξενούμενοι με το τρίποντο θα παρέμεναν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου. Οι "ερυθρόλευκοι" όμως πήραν το τρίποντο, παράμειναν αήττητοι και κατέκτησαν τον τίτλο. Οι παίκτες του Ατρόμητου μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο 12' με σουτ του Μπαστιάκου βρέθηκαν μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο Ολυμπιακός έκανε την αντεπίθεση του για να έρθει το 1-1 από τον Μανθάτη στο 54' ενώ το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού πέτυχε ο Ιγνατίδης στο 93'.

Ολυμπιακός:Κατσιμήτρος, Σάλιακας (71' Ρέτσος), Τσιμίκας, Τόλι, Βούρος, Καραχάλιος (46' Χαντζάρας), Γαρεφαλάκης (79' Ιγνατίδης), Μεγαρίτης, Ανδρούτσος, Λάτσι, Μανθάτης.

Ατρόμητος:Θεοδωράκης, Τζιτζικαλάκης, Κατράνης, Στρούγγης, Κωστούλας, Παπασπύρος (68' Εκτ. Παπαγιωτόπουλος), Νταβιώτης (51' Λημνιός), Δ. Παναγιωτόπουλος, Ρεγκάκος, Μπαστάκος (79' Λαζαρίδης), Τσατσόπουλος.

Πρωταθλητές οι Νέοι του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS
Πρωταθλητές οι Νέοι του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS
Πρωταθλητές οι Νέοι του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Μετά από την μαθηματική κατάκτηση του Πρωταθλήματος Νέων και τα πανηγύρια ακολούθησαν οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο olympiacos.org.

Παύλου: "Η καλύτερη Ακαδημία"

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ κ.Γιώργος Παύλου επισκέφτηκε μετά από το τέλος της αναμέτρησης τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια για να τους συγχαρεί για την επιτυχία τους και να τους ζητήσει να πάρουν αήττητοι το Πρωτάθλημα. Μάλιστα ο κ. Παύλου τόνισε ότι θα προτείνει και στη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να δοθεί πριμ αήττητου στην ομάδα:

"Συγχαρητήρια σ' όλους.Στα παιδιά, στους προπονητές, στο επιτελείο. Τα παιδιά άξιζαν αυτό το Πρωτάθλημα.Φέτος ήταν σπουδαίοι όλοι τους σ' Ελλάδα και Ευρώπη. Παίρνουν ένα Πρωτάθλημα με 14 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, και έχουν την ευκαιρία να την αυξήσουν. Έχουν ακόμη τρεις αγώνες και στόχος είναι το αήττητο. Ο Ολυμπιακός δείχνει για χρόνια ότι έχει την καλύτερη Ακαδημία στην Ελλάδα", δήλωσε ο κ. Παύλου.

Βούζας: "Πετύχαμε τον στόχο μας"

Ο "αρχιτέκτονας" της επιτυχίας Βασίλης Βούζας τόνισε:

"Από την αρχή της χρονιάς είχαμε στόχο να πάρουμε το Πρωτάθλημα και να βελτιώσουμε τους προπονητές.Είμαστε μια οικογένεια, η διοίκηση, οι παίκτες και οι προπονητές και με σκληρή δουλειά τα καταφέραμε. Η ομάδα είναι αήττητη και ο στόχος είναι να το πάρουμε χωρίς ήττα έως το τέλος και να σπάσουμε τα ρεκόρ.Πήραμε το Πρωτάθλημα τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος και κανείς δεν μπορεί να μας αμφισβητήσει.

Ευχαριστούμε τον κ. Παύλου και την διοίκηση που είναι δίπλα μας αλλά τους κ.κ Γεωργάτο και Ελευθεριάδη. Τα εύσημα ανήκουν στους πρωταγωνιστές που είναι οι παίκτες. Τα παιδιά μέσα από τις δοκιμασίες σε Πρωτάθλημα και Ευρώπη έμαθαν πολλά και πιστεύω βελτιώθηκαν ως παίκτες. Ευελπιστούμε να πάρουμε και άλλες κούπες ως Ακαδημία και μέσα από αυτή την διαδικασία να βγουν παίκτες που μπορεί να σταθούν στην πρώτη ομάδα".

Βέργος: "Δεν αφήσαμε περιθώρια"

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Νίκος Βέργος είπε:

"Το Πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο σ' όλα τα παιδιά για την προσπάθεια μας και στο τεχνικό επιτελείο. Σε κάθε ματς παίζαμε καλύτερα. Δεν αφήσαμε περιθώρια στους αντιπάλους μας να πιστέψουν ότι μπορεί να πάρουν το Πρωτάθλημα. Μπράβο σ' όλους. Δίκαια Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός".

Βούρος: "Κλειδί η νίκη στο Περιστέρι"

Ο αμυντικός "βράχος" της ομάδας Πραξιτέλης Βούρος σημείωσε:

"Μπράβο σ' όλους. Το αφιερώνουμε στους προπονητές μας και σ' αυτούς που μας στήριξαν μέσα στην χρονιά. Θεωρώ ότι το διπλό μέσα στην έδρα του Ατρόμητου στο Περιστέρι μας έδωσε το Πρωτάθλημα".

Ο Γιάννης Λάτσι είπε μετά από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος:

" Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα. Δεν υπάρχει καμία ομάδα που μπορεί να μας κερδίσει. Σήμερα αυτό δείξαμε και πάλι. Είμαστε δίκαια Πρωταθλητές. Αφιερώνω αυτό το Πρωτάθλημα στους συμπαίκτες μου".

Τσιμίκας: "Δώσαμε και την ψυχή μας"

Ο διεθνής άσος Κώστας Τσιμίκας σημείωσε:

"Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια. Παλέψαμε σε Ελλάδα και Ευρώπη για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες και οι προπονητές μας κατάφεραν να μας "δέσουν" μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Μπράβο σ' όλα τα παιδιά.Ήταν ένα δύσκολο ματς. Νίκησε αυτός που το ήθελε περισσότερο. Δώσαμε και την ψυχή μας. Αφιερώνω το Πρωτάθλημα στους γονείς μου και στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Χωρίς τους προπονητές μας και τους κ.κ Γεωργάτο, Ελευθεριάδη δεν θα είχαμε κάνει τίποτα".

Ιγνατίδης: "Μια μεγάλη οικογένεια"

Ο "χρυσός' σκόρερ Ηλίας Ιγαντίδης σημείωσε:

"Περιμέναμε αυτό τον αγώνα. Θέλαμε να πάρουμε αήττητοι και να κερδίσουμε. Δεν έχει σημασία που έβαλα εγώ το γκολ. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και εμείς είμαστε μια δυνατή ομάδα και μια μεγάλη οικογένεια. Η καλύτερη ομάδα του Πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός και θέλουμε να πάρουμε και την κούπα χωρίς ήττα".

Ο Άντρι Τόλι μετά από το τέλος του αγώνα είπε:

"Ελπίζω να κατακτήσουμε αήττητοι το Πρωτάθλημα. Σήμερα χάσαμε πολλές ευκαιρίες να πετύχουμε περισσότερα γκολ αλλά δικαιωθήκαμε στο τέλος. Δεν θέλαμε την ισοπαλία που μας έδινε μαθηματικά το Πρωτάθλημα αλλά θέλαμε τη νίκη. Μπράβο σ' όλα τα παιδιά και ευχαριστούμε τους προπονητές μας που ήταν και είναι δίπλα μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ