ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προχωρά για Αλέν ο Ολυμπιακός

Προχωρά για Αλέν ο Ολυμπιακός

Ο Γάλλος τερματοφύλακας, Μπομπί Αλέν, βρίσκεται στην Αθήνα και όλα δείχνουν ότι αυτός είναι ο τερματοφύλακας στον οποίο καταλήγει ο Ολυμπιακός για να πλαισιωθεί ο Ζοζέ Σα.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Ολυμπιακός αναζητά τερματοφύλακα. Όχι ασφαλώς πρώτο, αλλά δεύτερο, ώστε να πλαισιωθεί ο βασικός Ζοζέ Σα. Αυτός στον οποίο φαίνεται πως καταλήγουν οι "ερυθρόλευκοι" είναι ο Μπομπί Αλέν! Ο Γάλλος, μάλιστα, βρίσκεται στην Αθήνα, κάτι που δείχνει πως η περίπτωσή του προχωρά.

Γεννημένος στις 28 Νοεμβρίου 1991, ο ύψους 1.85 γκολκίπερ προέρχεται από τη Ντιζόν, στην οποία αγωνιζόταν από το 2016. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 13 συμμετοχές στη Ligue 1 (πρώτη κατηγορία Γαλλίας). Το συμβόλαιό του έληγε στις 30 Ιουνίου και έκτοτε παραμένει ελεύθερος.

Παλαιότερα αγωνίστηκε σε δύο ακόμα ομάδες της χώρας του, σε Red Star και US Ivry. Υπενθυμίζεται ότι ο Μάριος Σιαμπάνης αναμένεται να παραχωρηθεί ως δανεικός και αν τελικά κλείσει ο Αλέν, τότε η τριάδα των τερματοφυλάκων θα απαρτίζεται από τον Σα, τον Γάλλο και τον Τζολάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Διδακτικό και ύπουλο
Πλζεν - Ολυμπιακός 0-0: Η πρόκριση στο χέρι του
Μαρτίνς: "Δίκαιο το 0-0, δεν δείξαμε αυτό που περιμέναμε"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ