ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προβάρει φανέλα βασικού ο Τουρέ

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάγια Τουρέ μετά και το τέλος της βραδινής προπόνησης στο "San Siro" θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μίλαν (4/10, 19.55).

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Μίλαν ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο «San Siro». Ο Πέδρο Μαρτίνς προανήγγειλε αλλαγές και όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει τον Γιάγια Τουρέ αντί του Κώστα Φορτούνη!

Ο Ιβοριανός χαφ που όσο περνούν οι μέρες βελτιώνει όλο και περισσότερο τους δείκτες φυσικής κατάστασης, έχει σοβαρές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού και ο Μαρτίνς να κρατήσει τον Φορτούνη στον πάγκο.

Απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα δεν θα είναι μόνο ο Τουρέ που θα ξεκινήσει. Και τα άλλα τέσσερα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα θα βρεθούν στην ενδεκάδα.

Ο λόγος για τον Γκιλιέρμε που θα αντικαταστήσει τον Μπουχαλάκη (έμεινε στην Αθήνα), τον Νάτχο που θα πάει αντί του Καμαρά και τον Ναουέλ που είναι το φαβορί έναντι του Ποντένσε για να δει το όνομά του στην ενδεκάδα. Σε αυτούς προσθέστε και τον Ζοσέ Σα που αναμένεται να υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία αντί του Γιαννιώτη.

Με λίγα λόγια, ένα σχήμα με Σα, Τοροσίδη, Μεριά, Σισέ, Κούτρη, Γκιλιέρμε, Νάτχο, Τουρέ, Φετφατζίδη, Ναουέλ και Γκερέρο είναι πολύ πιθανό να δούμε κόντρα στη Μίλαν (4/10, 19.55). Και ίσως ο σχηματισμός να είναι 4-3-3 και όχι 4-2-3-1...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ