ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτό: "Θα μου λείψει ο Καρσελά, δεν αισθανόταν καλά στον Ολυμπιακό"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Ζιλέ, Καρσελά, Προτό EUROKINISSI SPORTS

Ο Σίλβιο Προτό υποστήριξε σε βελγική εφημερίδα ότι ο Μεχντί Καρσελά δεν έδειξε στον Ολυμπιακό τι πραγματικά άξιζε, διότι "δεν αισθανόταν καλά".

Ο Βέλγος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Σίλβιο Προτό, μίλησε στην εφημερίδα " La Dernière Heure" για την απόκτηση του Μεχντί Καρσελά από τη Σταντάρ Λιέγης. Ο έμπειρος κίπερ έδωσε τη δική του εξήγηση γιατί ο τέως πια συμπαίκτης του στους "ερυθρόλευκους" δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Ο Προτό ανέφερε: " Ο Μεχντί πρέπει να νιώθει καλά για να μπορεί να αποδίδει καλά στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που δεν συνέβαινε στον Ολυμπιακό. Γι' αυτό δεν είδαμε τον... μεγάλο Μεχντί, όπως τον γνωρίσαμε στο Βέλγιο".

Πρόσθεσε ότι η κίνηση της Σταντάρ να τον αποκτήσει είναι πολύ καλή: " Δεν έχει χάσει την ποιότητά του, μπορεί ακόμα και τώρα να κρίνει ένα ματς με μια ενέργεια. Στη Σταντάρ θα κάνει τη διαφορά. Θα μου λείψει γιατί είναι τρομερός τύπος. Καταλαβαίνουμε την επιλογή του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ