ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτό: "Η τρίτη θέση είναι σχεδόν αδύνατη"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÐÑÏÔÏ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÐÑÏÔÏ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σίλβιο Προτό εκτίμησε ότι είναι σχεδόν αδύνατον ο Ολυμπιακός να καταλάβει την τρίτη θέση, έβαλε την εμφάνισή του απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο δικό του top-5 και υποστήριξε ότι δεν ακούει καλά από τα σφυρίγματα στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Στην εφημερίδα της πατρίδας του, "Dernière Heure", μίλησε ο 34χρονος Βέλγος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Σίλβιο Προτό.

Ο εκ των κορυφαίων της εντός έδρας ισοπαλίας (0-0) των "ερυθρολεύκων" με την Μπαρτσελόνα για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League έθεσε την εμφάνισή του απέναντι στους "μπλαουγκράνα" στο top-5 της καριέρας του.

Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα στο "Γ. Καραϊσκάκης", ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι τα σφυρίγματα των "ερυθρόλευκων" οπαδών την ώρα που η μπάλα ήταν σε πόδια παικτών της Μπαρτσελόνα ήταν τόσο έντονα που είχαν ως αποτέλεσμα να μην ακούει καλά μία ημέρα μετά την αναμέτρηση.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: CHRISTOS BONIS EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: CHRISTOS BONIS EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βέλγος γκολκίπερ εκτίμησε ότι είναι σχεδόν αδύνατον ο Ολυμπιακός να καταλάβει την τρίτη θέση του ομίλου του στο Champions League, ευχαρίστησε ξανά τον πρώην τεχνικό του, Μπέσνικ Χάσι, για το γεγονός ότι του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ελλάδα και χαρακτήρισε την κατάκτηση του τίτλου του ελληνικού πρωταθλήματος ως μοναδικό στόχο.

"Η πιο δύσκολη φάση ήταν αυτή με τον Λουίς Σουάρες. Η εμφάνιση αυτή ήταν ανάμεσα στο top-5 μου, μαζί με τις αντίστοιχες απέναντι στην Άρσεναλ, τον Άγιαξ ή την Ντόρτμουντ όταν φορούσα τη φανέλα της Άντερλεχτ. Και ίσως είναι η πιο όμορφη ατμόσφαιρα που έχω δει στη ζωή μου. Οι οπαδοί μας έκαναν τεράστιο θόρυβο κι αυτό εξέπληξε τους παίκτες της Μπαρτσελόνα. Σφύριζε όλο το γήπεδο, όταν είχαν την μπάλα. Σε τέτοιο σημείο που η ακοή μου είναι σε κακή κατάσταση ακόμη και σήμερα (την Τετάρτη).

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÐÑÏÔÏ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÐÑÏÔÏ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μέσι έκανε σούπερ - παιχνίδι. Ήταν η βάση όλων των ενεργειών της Μπαρτσελόνα. Δεν ήθελα να σκοράρει, μου είχε βάλει ένα φάουλ στη Βαρκελώνη πριν από δύο εβδομάδες. Είχε ξανά μια καλή εκτέλεση φάουλ, αλλά κατάφερα κι έβγαλα την μπάλα. Είμαι χαρούμενος.

Πολύ καλά έπαιξαν και οι άλλοι Βέλγοι της ομάδας. Ο Καρσελά ήταν απίθανος, έτρεχε παντού. Ο Οφόε και ο Ένχελς ήταν τρομεροί επίσης. Ο Ζιλέ βοήθησε στον έλεγχο του ματς. Όλη η ομάδα έκανε μεγάλο ματς. Είχαμε, επίσης, ευκαιρίες να σκοράρουμε.

Δυστυχώς, η τρίτη θέση είναι αδύνατη να την ψάξουμε. Θα πρέπει να πάρουμε έξι βαθμούς απέναντι σε Σπόρτινγκ και Γιουβέντους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (CHAMPIONS LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΡΟΤΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (CHAMPIONS LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΡΟΤΟ EUROKINISSI

Στο πρωτάθλημα έχουμε δυσκολίες, αλλά το ματς με την Μπαρτσελόνα μπορεί να μας δώσει ώθηση. Δεν έχουμε εγκαταλείψει και θέλουμε να πάρουμε αυτόν τον τίτλο. Είναι ο μοναδικός στόχος. Έχουμε δυσκολίες όταν αντιμετωπίζουμε μικρότερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Στην Ξάνθη είχαμε ευκαιρίες για να νικήσουμε 0-7, αλλά στο τέλος το αποτέλεσμα ήταν 1-1. Αυτό το σενάριο, επαναλήφθηκε συχνά. Εξαιτίας αυτού, ο Μπέσνικ Χάσι απολύθηκε. Είναι πραγματικά κρίμα.

Μιλώ ακόμη με τον Χάσι. Ξέρει ότι η πίεση στην Ελλάδα είναι τεράστια, μεγαλύτερη από το Βέλγιο. Είμαστε όλοι λυπημένοι που έφυγε, αλλά γνωρίζουμε ότι θα βρει το δρόμο του. Είναι καλός προπονητής.

Ήλθα στον Ολυμπιακό ως δεύτερος τερματοφύλακας και είμαι βασικός σήμερα. Έχω ανάγκη να ξαναβρώ τους στόχους μου για να ανακτήσω το καλύτερο επίπεδό μου. Στην Οστάνδη δεν μπορούσε να γίνει αυτό. Περισσότερο έχανα, παρά κέρδιζα. Ευχαριστώ ειλικρινά τον Χάσι που με έφερε εδώ (στον Ολυμπιακό)", υποστήριξε ο Σίλβιο Προτό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ