ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτάθηκε στον Πέδρο Μαρτίνς ο Γιουνές Μοχτάρ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς ρίχνει κλεφτές ματιές σε Γερμανία – Ολλανδία και ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί, είναι ο 26χρονος Μαροκινός εξτρέμ Γιουνές Μοχτάρ, που μένει ελεύθερος από την Τσβόλε.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αναζήτηση δύο ξένων εξτρέμ μετά την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και την παρουσία των Βρουσάι – Μανθάτη στο ρόστερ.

Έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες διάφορα σενάρια και για τον Φετφατζίδη, τον οποίο θέλει διακαώς η ΑΕΚ, αλλά αυτή τη στιγμή φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Πέδρο Μαρτίνς προτιμάει να φέρει ξένους για τα "φτερά" της επίθεσης.

Εκτός από τις ματιές που ρίχνει στην πορτογαλική αγορά (Ματέους Περέιρα, Ερνάνι, Έλντον Ράμος), οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κοιτάζει και την αγορά της κεντρικής Ευρώπης.

Άλλωστε είχε πει στην επίσημη παρουσίασή του ότι κοιτάζει μεταξύ άλλων και περιπτώσεις από την Γερμανία. Θα προσθέσουμε ότι και στην Ολλανδία εξετάζει κάποιες περιπτώσεις.

Πριν από μερικές μέρες πάντως προτάθηκε ένας Μαροκινός εξτρέμ στον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον 26χρονο Γιουνές Μοχτάρ που κατέχει ολλανδικό διαβατήριο και μένει ελεύθερος από την Τσβόλε.

Ουσιαστικά αποχωρεί από την ολλανδική ομάδα επειδή θεωρεί ότι έκανε τον κύκλο του. Τη φετινή σεζόν «έγραψε» 10 γκολ σε 36 παιχνίδια, ενώ είχε στο ενεργητικό του και 6 ασίστ.

Ο Μοχτάρ αγωνίζεται στην Τσβόλε από τον Φεβρουάριο του 2016, όταν τον απέκτησαν οι Ολλανδοί από την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας.

Είναι δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται στις δύο πλευρές της επίθεσης, ενώ σε ορισμένα παιχνίδια χρησιμοποιήθηκε (αν και δεν του ταιριάζει) στην κορυφή της επίθεσης.

Επαναλαμβάνουμε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που απλώς έχει προταθεί, θα εξεταστεί από τον Μαρτίνς και ο κόουτς θα αποφασίσει. Πάντως, σε πρώτη φάση ο 47χρονος τεχνικός δείχνει μία προτίμηση στην πορτογαλική και στην βραζιλιάνικη αγορά για την ενίσχυση του Ολυμπιακού στην επιθετική του γραμμή.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Φάκελος" Φαμπρίτσιο: τα δεδομένα και τα ζητούμενα για τον Ολυμπιακό
Οι παίκτες της Ακαδημίας ενημερώθηκαν για τα Special Olympics
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ