ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτάθηκε στην Τράμπζονσπορ ο Μποτία

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÌÐÏÔÉÁ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μποτία EUROKINISSI SPORTS

Από την Τουρκία προέκυψε η πληροφορία ότι ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, προτάθηκε από τον ατζέντη του στην Τράμπζονσπορ.

Έχουν "παγώσει" προς το παρόν οι συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας ανάμεσα σε Μποτία και Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο του Ισπανού με τους "ερυθρόλευκους" εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη έχουν φουντώσει τα σενάρια που τον θέλουν να έχει προταθεί σε ομάδες της πατρίδας του.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Τουρκία, ο μάνατζερ του Μποτία έσπευσε να τον προτείνει και στην Τράμπζονσπορ επειδή ψάχνεται για κεντρικό αμυντικό.

Μάλιστα, ο ατζέντης του Ισπανού έριξε στο τραπέζι στην ομάδα της Τραπεζούντας το γεγονός ότι δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του και πώς μπορεί να φύγει και τον Γενάρη με ένα... συμβολικό ποσό προς τον Ολυμπιακό.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: CHRISTOS BONIS EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: CHRISTOS BONIS EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι ίδιες πηγές όμως από την Τουρκία υποστηρίζουν πώς η τεχνική ηγεσία δεν "ψήνεται" και ιδιαίτερα με την περίπτωση του Μποτία. Αν και εφόσον ισχύουν τα όσα ακούγονται στην γετονική χώρα, η είδηση δεν έχει να κάνει με το ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού προτάθηκε στην Τράμπζονσπορ, αλλά ότι γενικότερα ο μάνατζέρ του βγάζει μία εικόνα προς τα έξω ότι ψάχνεται γενικώς για τον πελάτη του, ώστε να του βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ