ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόταση με προοπτική το καλύτερο μέλλον της Super League

Πρόταση με προοπτική το καλύτερο μέλλον της Super League

Στο ΔΣ που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (20/11) στην Super League, ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση με προοπτική την αναβάθμιση, την αξιοπιστία και την καλύτερη λειτουργία της διοργανώτριας αρχής.

Η εύρυθμη λειτουργία της Super League είναι κάτι που αφορά συλλογικά όλες τις ομάδες που λαμβάνουν μέρος σε αυτή, καθώς συνιστά το προϊόν περισσότερο θελκτικό και αξιόπιστο.

Όπως προκύπτει μέσα από το "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ, στο ΔΣ που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (21/11) στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μια πρόταση με προοπτική την αναβάθμιση, την μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία και την καλύτερη λειτουργία της Super League.

Μια πρόταση που εφόσον υλοποιηθεί μπορεί να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στο μέλλον, στους συλλόγους που λαμβάνουν μέρος στην λίγκα.

Οι Πειραιώτες λοιπόν πρότειναν την άμεση εκλογή τεχνοκράτη, ανεξάρτητου προέδρου για την Super League. Ενός ανθρώπου που θα έχει τις γνώσεις και τις λύσεις να προσχωρήσει σε καινοτομίες που θα αφορούν την εξέλιξη της διοργανώτριας αρχής σε κάθε επίπεδο και ο οποίος δεν θα έχει κανενός είδους δεσμεύσεις με τον οποιοδήποτε.

Μια πρόταση που μοιάζει να αφουγκράζεται η πλειονότητα των ομάδων, καθώς εξουσιοδοτήθηκε επιτροπή για να επεξεργαστεί κάτω από πιο πλαίσιο μπορεί να υλοποιηθεί.

Όσον αφορά τους εκπροσώπους στην ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός πήρε 12 ψήφους (Τάκης Αγραφιώτης), ο Ηρακλής 9 (Θοδωρής Παπαδόπουλος), η ΑΕΚ 8 (Αλέξης Δέδες)και ο Πανιώνιος 7 (Χρήστος Δάρας). Οι Πειραιώτες πήραν ψήφους από 12 συλλόγους και η ΑΕΚ από 8, μεταξύ των οποίων οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός. Γεγονός που δείχνει ότι οι περισσότεροι σύλλογοι της Λίγκας στηρίζουν τις προτάσεις των "ερυθρολεύκων".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ