ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Τρολιά" ή...αναδίπλωση στην κινέζικη πρόταση για Ανσαριφάρντ;

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει στα χέρια πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ" ενημέρωναν οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού μετά το ματς με την Οσμάνλισπορ, αλλά προσπάθησαν να μαζέψουν την είδηση λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με ενημέρωση των "ερυθρολεύκων" μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Οσμάνλισπορ, η Tianjin Quanjian το μεσημέρι της Πέμπτης (23/2) κατέθεσε πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Ιρανού φορ! Πρόκειται για την κινέζικη ομάδα με προπονητή τον Φάμπιο Καναβάρο, η οποία ήθελε να αποκτήσει τον Κώστα Μήτρογλου έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ (η ρήτρα του στην Μπενφίκα), ωστόσο συνάντησε την άρνηση του Έλληνα στράικερ.

Όπως ήταν φυσικό η είδηση προκάλεσε αίσθηση, αφού η πολιτική είναι του Ολυμπιακού, πλέον, είναι να προχωράει σε τέτοιες πωλήσεις ακόμα και σε χρονική στιγμή που δεν ενδείκνυται όπως έγινε με τον Ιντέγε. Λίγο αργότερα όμως μια ασαφής ανάρτηση στα social media (στην οποία πάντως δεν αναφέρεται το όνομα του Ανσαριφάρντ) από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ έκανε λόγο για... "τρολιά" με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύγχυση.

Επειδή πάντως μια τέτοια πρόταση από την Κίνα μοιάζει αρκετά πιθανή, όπως και δελεαστική, εξετάζεται η περίπτωση υπό το βάρος των πιθανών αντιιδράσεων των φίλων της ομάδας (ειδικά μετά την πώληση Ιντέγε), το όλο θέμα να παρουσιάστηκε, εντέλει, ως αστείο για να εκτονωθεί η όποια ένταση. Άλλωστε μια τέτοια τακτική δεν μοιάζει να ταιριάζει σε ένα σοβαρό ευρωπαϊκό κλαμπ. Οπότε είναι πολύ πιθανόν να υπάρχει "φωτιά"!

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ