ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόστιμο στον Τζούρτζεβιτς για το πέναλτι

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Υψηλό πρόστιμο θα κληθεί να πληρώσει ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, για την κίνησή του να πάρει με το "έτσι θέλω" τη μπάλα και να εκτελέσει το πέναλτι στο Περιστέρι.

Ο Σέρβος επιθετικός αγνόησε την εντολή του "πάγκου" στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και εκτέλεσε ο ίδιος -αντί του Ανσαριφάρντ- το πέναλτι που κέρδισε ο Ζιλέ στο 89ο λεπτό. Μια κίνηση, που πέρα όλων των άλλων, παραλίγο να στοιχίσει στους ερυθρόλευκους.

Η απόφαση της διοίκησης, ως προς το πειθαρχικό παράπτωμα του Τζούρζεβιτς, είναι η επιβολή υψηλού προστίμου, προς παραδειγματισμό του ίδιου και των συμπαικτών του.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Σέρβος αγνοεί εντολή του προπονητή, σε εκτέλεση πέναλτι. Η προηγούμενη ήταν τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν είχε εκτελέσει το πέναλτι ισοφαρίζοντας σε 1-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο "Γ. Καραϊσκάκης". Η εντολή του Μπέσνικ Χάσι ήταν να το εκτελέσει ο Εμενίκε, αλλά ο Τζούρτζεβιτς έκανε και τότε του κεφαλιού του.

Την περασμένη Κυριακή, όχι μόνο πήρε τη μπάλα από τον Ανσαριφάρντ, αλλά δεν γύρισε καν προς τον πάγκο του Ολυμπιακού, που του υποδείκνυαν οι συμπαίκτες του. Πάντως, μετά το τέλος του αγώνα, κι ενώ είχε αστοχήσει από τα 11 βήματα, ζήτηση συγγνώμη προς όλους. Μια συγγνώμη που δεν αποδείχθηκε αρκετή για να αποφύγει την τιμωρία, έστω και χρηματική.

Είναι το δεύτερο πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υποπίπτει ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μετά τον Σεμπά, ο οποίος είχε αποχωρήσει από το γήπεδο στο ημίχρονο του αγώνα με τη Γιουβέντους, για το Champions League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ