ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπονητής Ουνιόν για Σολδάνο: "Τον πουλήσαμε πολύ φθηνά"

ΑΦΙΞΗ ΣΟΛΔΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΣΟΛΔΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Ουνιόν, Λεονάρδο Μαδελόν, εξαπέλυσε "κεραυνούς" κατά του προέδρου της ομάδας, Λουίς Σπαν, με αντικείμενο την πώληση του Φράνκο Σολδάνο στον Ολυμπιακό.

Μπορεί ο Φράνκο Σολδάνο να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά στην Ουνιόν συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την πώληση του 24χρονου Αργεντινού φορ στους "ερυθρόλευκους".

Μπορεί η ομάδα από το Σάντα Φε να εξέδωσε ανακοίνωση για τα οικονομικά δεδομένα του deal - πωλήθηκε το 60% αντί 1.140.000 ευρώ ενώ υπάρχει και ποσοστό σε 15% σε ενδεχόμενη μεταπώληση - αλλά ο τεχνικός της έχει άλλη άποψη.

Gimnasia y Esgrima de La Plata's head coach Leonardo Madelon gestures during an Argentine first division soccer match against River Plate in Buenos Aires, Sunday, April 12, 2009. The match ended 2-2. (AP Photo/Daniel Luna)
Gimnasia y Esgrima de La Plata's head coach Leonardo Madelon gestures during an Argentine first division soccer match against River Plate in Buenos Aires, Sunday, April 12, 2009. The match ended 2-2. (AP Photo/Daniel Luna) ASSOCIATED PRESS

Ο Λεονάρντο Μαδελόν, ο οποίος μίλησε στο Sport24.gr κι ανέλυσε το προφίλ του Σολδάνο, εξαπέλυσε "κεραυνούς" κατά του προέδρου της ομάδας, Λουίς Σπαν.

"Τον πούλησαν πολύ φθηνά. Η ομάδα πρέπει να βελτιώσει τη διαπραγματευτική της ικανότητα. Είναι σαν να παράγουμε γλυκά, να γεμίζουμε το ράφι και να μην πούλαμε", υποστήριξε ο Μαδελόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ