ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόεδρος Ρίο Άβε: "Και η Πόρτο για Ματέους Ρέις"

Bahia's Matheus Reis, right, tries to get to the ball from Estudiantes' Javier Toledo (20) during the second half of a Florida Cup soccer match, Sunday, Jan. 15, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Bahia's Matheus Reis, right, tries to get to the ball from Estudiantes' Javier Toledo (20) during the second half of a Florida Cup soccer match, Sunday, Jan. 15, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP

Ο πρόεδρος της Ρίο Άβε, Αντόνιο Σίλβα Κάμπος, βάζει και την Πόρτο στο παιχνίδι της απόκτησης του Ματέους Ρέις, του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ που θέλει ο Ολυμπιακός.

Η Ρίο Άβε ταξίδεψε στην Τουρκία για τον αγώνα με τη Μπεσίκτας και στο αεροδρόμιο ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας, Αντόνιο Σίλβα Κάμπος, κλήθηκε να σχολιάσει το μέλλον του Ματέους Ρέις, του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ που θέλει να αγοράσει ο Ολυμπιακός.

Ο Κάμπος θόλωσε τα νερά και μάλιστα έβαλε στο... κόλπο την Πόρτο. "Δεν μπορώ να κρύψω ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις, υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται. Ο Ματέους Ρέις έχει μεγάλη ποιότητα, έχει βελτιωθεί πολύ και ετοιμάζεται να παίξει σε μεγάλη ομάδα, είμαι βέβαιος. Ακόμα και η Πόρτο έκανε επαφές με μεσάζοντες. Αν έρθει κάποια πρόταση που μας ικανοποιεί, τότε θα λάβουμε τη σωστή απόφαση, σκεφτόμενοι το κλαμπ και τον ποδοσφαιριστή" ανέφερε ο πρόεδρος της Ρίο Άβε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βραζιλιάνος Τσιμίκας ο Ματέους Ρέις για τον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ