ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόεδρος Ουνιόν στο Sport24.gr: "Μικρή η διαφορά με Ολυμπιακό για Σολδάνο"

Πρόεδρος Ουνιόν στο Sport24.gr: "Μικρή η διαφορά με Ολυμπιακό για Σολδάνο"

Ο πρόεδρος της Ουνιόν, Λουίς Σπαν, υποστηρίζει ότι η διαφορά με τον Ολυμπιακό για τον Φράνκο Σολδάνο είναι μικρή και μπορεί να καλυφθεί προκειμένου ο Αργεντινός φορ να πιάσει Λιμάνι.

Όλο και πιο κοντά στον Ολυμπιακό πλησιάζει ο Φράνκο Σολδάνο. Κάτι που παραδέχονται κι από την ομάδα του 24χρονου Αργεντινού φορ, Ουνιόν.

Ο πρόεδρος του κλαμπ από το Σάντα Φε, Λουίς Σπαν, υποστήριξε στο Sport24.gr ότι το deal δεν έχει κλείσει ακόμη, ωστόσο παραδέχθηκε ότι η διαφορά είναι μικρή. Μάλιστα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι μπορεί να καλυφθεί και ο Σολδάνο να φορέσει τα "ερυθρόλευκα" του Ολυμπιακού.

"Είναι μικρή η διαφορά. Δεν έχει κλείσει ακόμη. Πιστεύω θα την καλύψουμε. Αλλά, υπάρχει μια μικρή διαφορά ακόμη", υποστήριξε στη σύντομη επικοινωνία του μαζί μας.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει ενθουσιαστεί με την ιδέα ν' αγωνιστεί στην Ευρώπη με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ήδη από το καλοκαίρι, όπως υποστήριξε ο ατζέντης του, Ερνάν Ρουμπιόλα.

"Από την προηγούμενη περίοδο, ο Φράνκο είχε ενθουσιαστεί με την ιδέα να παίξει στην Ελλάδα. Η Ευρώπη γενικά είναι στόχος του, όπως άλλωστε κι όλων των ταλαντούχων Αργεντινών ποδοσφαιριστών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ