ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόεδρος Φορτούνα: "Είχαμε επαφές με τον Ολυμπιακό για τον Σεμέδο"

Πρόεδρος Φορτούνα: "Είχαμε επαφές με τον Ολυμπιακό για τον Σεμέδο"

Ο πρόεδρος της Φορτούνα Σιτάρντ, Οζγκούρ Ισιτάν Γκιουν, αποκάλυψε ότι υπήρξαν επαφές με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Σεμέδο.

Ένα από τα πρόσωπα που τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα στη φετινή Super League, μεταξύ αυτών και του Ολυμπιακού, ήταν δίχως αμφιβολία ο Λισάντρο Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον ΟΦΗ, τον οποίο βοήθησε σε μεγάλο βαθμό να τερματίσει πέμπτος στην κανονική διάρκεια της Super League.

Συνολικά, ο 24χρονος πραγματοποίησε 25 συμμετοχές, σημείωσε επτά γκολ και το όνομά του άρχισε να εμπλέκεται σε μεταγραφικές υποθέσεις. Το όνομα του έχει παίξει στη μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού και σύμφωνα με τον Οζγκούρ Ισιτάν Γκιουν.

Ο πρόεδρος της Φορτούνα Σιτάρντ αποκάλυψε ότι υπήρξαν επαφές με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Σεμέδο. Μιλώντας στην Τουρκία τόνισε: "Δεν είχαμε επίσημη επικοινωνία με την Τραμπζονσπόρ για τον Σεμέντο. Ο Λισάντρο Σεμέντο είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στα άκρα και με τον τρόπο παιχνιδιού του ενθουσιάζει τους οπαδούς.

Είχαμε αρκετές επαφές με τον Ολυμπιακό. Ο Σεμέντο είναι πολύ καλός παίκτης και ελπίζω σε κάτι καλό για τον ίδιο, αλλά και εμάς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ