ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρεμιέρα με Μπάγερν και για τους Νέους

Πρεμιέρα με Μπάγερν και για τους Νέους

Το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι για φέτος δίνει η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού το μεσημέρι της Τετάρτης (16/9, 12:00) και υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου του UEFA Youth League.

Από τις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Ρέντη αρχίζει και φέτος το "ταξίδι" της στο UEFA Youth League η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχονται την Τετάρτη (12:00) την Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου της διοργάνωσης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την σπουδαία αναμέτρηση με τους Βαυαρούς και ο τεχνικός των Πειραιωτών, Βασίλης Βούζας, έχει ζητήσει σοβαρότητα και πίστη στο στόχο.

Ο έμπειρος τεχνικός σε δηλώσεις του για την πρεμιέρα στην σπουδαία αυτή διοργάνωση στην οποία ο Ολυμπιακός συμμετέχει για 3η χρονιά σημείωσε:

"Το UEFA Youth League είναι μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου και κάθε παιχνίδι είναι πρόκληση και για τις δυο ομάδες. Είναι χαρά μας που συμμετέχουμε για 3η χρονιά στη διοργάνωση και ελπίζουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πετύχουμε τον στόχο μας. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο η ομάδα έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία και έφτασε στη φάση των "16".

Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό και όμορφο ποδόσφαιρο και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Έχουμε στο ρόστερ μας ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, πολλοί από τους οποίους είχαν αγωνιστεί και πέρσι στο Youth League ενώ οι περισσότεροι είναι διεθνείς και έχουν σημαντικές παραστάσεις για την ηλικία τους.

Όσο αφορά το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Μπάγερν Μονάχου περιμένουμε να είναι υψηλού επιπέδου και πιστεύω είμαστε έτοιμοι για ν’ ανταποκριθούμε. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στην τακτική, στην φυσική κατάσταση αλλά και στην θέληση των ποδοσφαιριστών. Έχουμε μάθει στον Ολυμπιακό να βάζουμε ψηλά τον πήχη και αυτό θα κάνουμε και φέτος στο Youth League".

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Κ-20, Κωνσταντίνος Πλέγας, ανυπομονεί ν’ αγωνιστεί στο Youth League και δηλώνει:

"Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς αυτή η διοργάνωση. Δεν το κρύβω ανυπομονώ να παίξω. Το επίπεδο είναι κορυφαίο και έχουμε δυνατή ομάδα για να προχωρήσουμε. Ξέρουμε ότι το έργο μας σε κάθε παιχνίδι, αρχής γενομένης απ’ αυτό με την Μπάγερν Μονάχου, θα είναι δύσκολο αλλά δύσκολο θα είναι και για τις άλλες ομάδες του ομίλου. Έχουμε πίστη στην ομάδα μας και ελπίζω να πάρουμε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Αυτός είναι ο στόχος μας".

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Adrian Azzopardi από την Μάλτα. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ντίναμο υποδέχεται στο Ζάγκρεμπ την Άρσεναλ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ