ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πράνιτς: "Προσοχή στον Φορτούνη και στους ακραίους"

Πράνιτς: "Προσοχή στον Φορτούνη και στους ακραίους"
INTIME SPORTS

Ο Ντάνιελ Πράνιτς μίλησε σε Κροάτες δημοσιογράφους για την αναμέτρηση της Ντίναμο με τον Ολυμπιακό και στάθηκε στα δυνατά σημεία των "ερυθρόλευκων".

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Κροατίας παραχώρησε ο Ντάνιελ Πράνιτς με τον διεθνή Κροάτη άσο να μιλάει για την αναμέτρηση της Ντίναμο Ζάγκρεμπ με τον Ολυμπιακό και ουσιαστικά να ενεργεί ως κατάσκοπος των Κροατών.

Ο διεθνής άσος μίλησε στην vecernji.hr και εστίασε στην δουλειά που έχει κάνει στο τακτικό κομμάτι ο Μάρκο Σίλβα αλλά και στον Κώστα Φορτούνη ο οποίος είναι το μυαλό του Ολυμπιακού.

Επίσης τόνισε ότι οι "ακραίοι" των "ερυθρόλευκων" θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Όσο για το αρνητικό σημείο μίλησε για την άμυνα και δη το κεντρικό δίδυμο των Μποτία, Σιόβα.

Χαρακτηριστικά ο Πράνιτς που είχε αρκετά καλά λόγια να πει υποστήριξε:

"Ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατός σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Παίζει καλά και ο νέος προπονητής του, ο Μάρκο Σίλβα, έχει κάνει τακτικά σπουδαία δουλειά. Αν η Ντίναμο θέλει να κάνει κάτι καλό θα έχει την ευκαιρία της στο Ζάγκρεμπ καθώς ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατή ομάδα από την Ντίναμο".

Που είναι πιο δυνατοί οι Έλληνες;
"Στις πτέρυγες. Οι ακραίοι του Ολυμπιακού προσφέρουν σπουδαία στήριξη τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Εγκέφαλος της ομάδας, όμως, είναι ο Φορτούνης. Όλα κινούνται γύρω από αυτόν. Αυτή τη σεζόν έχει πετύχει ήδη εφτά γκολ".

Ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ καλός και στις αντεπιθέσεις», απάντησε ο Κροάτης μέσος του Παναθηναϊκού σε ερώτηση για τα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού.

Έχουν αδυναμίες;
"Η μεγαλύτερη αδυναμία του είναι στο κέντρο της άμυνας, όπου είναι οι Μποτία και Σιόβας. Οι γρήγοροι επιθετικοί παίκτες της Ντίναμο θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ζημιά".

Η Ντίναμο θα είναι αποδυναμωμένη καθώς δεν θα παίξει ο Σιγκαλίζα και ο Αντέμι;
"Αυτό είναι ένα μειονέκτημα. Αλλά αυτό ίσως περιορίσει τη Ντίναμο και προσέξει περισσότερο τις αντεπιθέσεις του Ολυμπιακού καθώς εκεί είναι η μεγάλη του δύναμη, έτσι χτύπησε την Άρσεναλ αλλά έχει πρόβλημα όταν δεν υπάρχει αρκετός χώρος".

Τι πιθανότητες δίνεις στις δυο ομάδες;
"Στο Μάξιμιρ είναι 50-50! Θέλω με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου οι «μπλε» να πάρουν τουλάχιστον έναν βαθμό. Με την Άρσεναλ έδειξαν ότι μπορούν να κερδίσουν, οπότε ας επαναληφθεί το ίδιο και με τους Έλληνες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ