ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πουλίδο: "Ήμουν έτοιμος να φύγω, αλλά..."

Πουλίδο: "Ήμουν έτοιμος να φύγω, αλλά..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μεξικανός φορ του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο, παραδέχθηκε στο Fox Sports ότι ήταν ένα βήμα προ της εξόδου από τους "ερυθρόλευκους", αλλά τώρα ο Μάρκο Σίλβα τον εμπιστεύεται και του δίνει χρόνο συμμετοχής.

Στο μεξικανικό δίκτυο, Fox Sports, μίλησε ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο, αναγνωρίζοντας ότι τον Γενάρη βρέθηκε κοντά στο να αφήσει τους "ερυθρόλευκους", αλλά ο Μάρκο Σίλβα ξαφνικά αποφάσισε να του δώσει χρόνο συμμετοχής και να τον εμπιστευτεί. Τι είπε για το ενδεχόμενο επανάκλησής του στην εθνική Μεξικού.

"Ήταν μια ριζική αλλαγή. Εγώ, ήδη, έβλεπα μια άμεση έξοδο από τον Ολυμπιακό και ξαφνικά με δίνουν την ευκαιρία κι άλλαξαν τα πράγματα. Τώρα, είμαι χαρούμενος. Έχω περισσότερα λεπτά συμμετοχής κι απολαμβάνω μεγαλύτερης εμπιστοσύνης από τον Μάρκο Σίλβα. Αυτό μου δίνει κίνητρο να δουλέψω πιο σκληρά, έρχονται σημαντικά ματς. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την εθνική Μεξικού, μόνον έχω ακούσει φήμες και μια συνέντευξη του Οσόριο (ομοσπονδιακός τεχνικός εθνικής Μεξικού). Είμαι συγκεντρωμένος σ' αυτό που κάνω, κι αν κάνω καλά τα πράγματα πιστεύω σε μια κλήση στην εθνική, αυτό που θα ήθελα περισσότερο", υποστήριξε ο Άλαν Πουλίδο.

Διαβάστε ακόμη:

Οι μπελάδες του Σίλβα

Με Σιόβα και Ερνάνι η αποστολή

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ