ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πουλίδο: "Δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα αν..."

Πουλίδο: "Δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα αν..."
Πουλίδο INTIME SPORTS

Ο Άλαν Πουλίδο μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον αγώνα με την Ξάνθη, αναφέροντας πως αν ο Ολυμπιακός αποδώσει όπως μπορεί, τότε δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει το παιχνίδι στα "Πηγάδια".

Ο Μεξικανός φορ του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο, μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια και τόνισε πως αν η ομάδα του Πειραιά αποδώσει όσο καλύτερα μπορεί, τότε δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει τους τρεις βαθμούς.

"Είναι αλήθεια πως η Ξάνθη είναι μία δυνατή ομάδα. Απέδειξε και πέρσι τη δύναμή της φθάνοντας τον τελικό του κυπέλλου. Σίγουρα θα υπάρχει λόγος για να φθάσει εκεί. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Για το λόγο αυτό εμείς θα πρέπει να σκεφτούμε τη δική μας απόδοση.

Αν εμείς αποδώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε, πιστεύω ότι δε θα έχουμε κάποιο πρόβλημα. Θα πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο με απόλυτη συγκέντρωση. Να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό, ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα", ανέφερε για τον αγώνα με τους Θρακιώτες.

Παράλληλα, μίλησε ακόμη για την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου, την ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο στην πρεμιέρα του Champions League, τον ανταγωνισμό που υπάρχει για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης, ενώ αναφέρθηκε και στις φιλοδοξίες του, υπογραμμίζοντας πως μέσω του Ολυμπιακού θα ήθελε να βρει ξανά τη θέση του στην εθνική Μεξικού.

Για τον ανταγωνισμό, ανέφερε: "Πιστεύω πραγματικά ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα στους παίκτες και αυτό κάνει το επίπεδο της ομάδας να μεγαλώνει. Πάντα ο παίκτης προσπαθεί να είναι συγκεντρωμένος και να δουλεύει και να μην χαλαρώνει γιατί γνωρίζει ότι υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν στη θέση του.

Αυτό, λοιπόν, κάνει την ομάδα να είναι μεγάλη. Η δουλειά μας είναι να προσπαθούμε, να δουλεύουμε, να υποστηρίζουμε πάντα τους συμπαίκτες μου τους οποίους παίζω και όταν έρθει η σειρά να προσπαθήσω ακόμα πιο πολύ να βοηθήσω την ομάδα. Σίγουρα όμως υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός κι αυτό κάνει την ομάδα να έχει αυτό το επίπεδο".

Για τους στόχους του, είπε: "Θέλω καταρχήν να ξεκινήσω να παίζω και να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου. Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό. Θέλω να κερδίσω σπουδαία πράγματα με την ομάδα μου και να επιστρέψω στην Εθνική μου που είναι η μεγάλη μου φιλοδοξία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ