ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μας έκανε πρόταση για Ιβανούσετς ο Ολυμπιακός"

"Μας έκανε πρόταση για Ιβανούσετς ο Ολυμπιακός"

Ο τεχνικός διευθυντής της Λοκομοτίβα, Ίγκορ Τσβέτκοβιτς, δήλωσε στο Sport24.gr ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη πρόταση για τον Λούκα Ιβανούσετς, πως έχει ήδη πει "όχι" στον ΠΑΟΚ και ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει φαβορί για την απόκτηση του Κροάτη χαφ.

Το Sport24.gr απευθύνθηκε στον τεχνικό διευθυντή της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ για να μάθει τι ισχύει γύρω από την περίπτωση του Λούκα Ιβανούσετς και τον Ολυμπιακό. Το όνομα του 21χρονου μέσου βρίσκεται στην "ερυθρόλευκη" επικαιρότητα και σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ στην Κροατία οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν πρόταση 4 εκατ. €.

Ο Ίγκορ Τσβέτκοβιτς παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη πρόταση. "Γνωρίζω για τον Ολυμπιακό. Έχω ενημερωθεί ότι έχει γίνει επίσημη πρόταση. Από Ελλάδα μάς έκανε επίσημη πρόταση και ο ΠΑΟΚ πριν από ένα μήνα, αλλά είπαμε όχι. Δεν μας ικανοποιούσε η προσφορά" υποστήριξε ο τεχνικός διευθυντής της Λοκομοτίβα.

Ανέφερε επίσης πως ο διεθνής μέσος είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει. "Το συμβόλαιό του λήγει το 2020, είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής κι εμείς έχουμε αποφασίσει να τον πουλήσουμε. Δεν βάζουμε εμπόδιο στην καριέρα του". Σε ερώτηση για τα χρήματα με τα οποία θα πει το "ναι" η ομάδα του Ζάγκρεμπ, απάντησε: " Δεν θα μπορέσουμε να πούμε όχι σε μια πρόταση 5 εκατ. ευρώ". Ο Τσβέτκοβιτς παραδέχτηκε το ενδιαφέρον της Σέλτικ και της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει φαβορί για την απόκτηση του παίκτη, αλλά δεν θέλησε να το κατονομάσει.

Ο Λούκα Ιβανούσετς είναι γεννημένος στις 26 Νοεμβρίου 1998, έχει ύψος 1.75 και αγωνίζεται ως οκταροδεκάρι, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και ως αριστερός εξτρέμ. Το συμβόλαιό του στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ λήγει το καλοκαίρι του 2020 και είναι σίγουρο πως η ομάδα της Κροατίας θα επιδιώξει να τον πουλήσει ή διαφορετικά να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Παρότι μόλις 21 ετών, έχει χριστεί δύο φορές διεθνής με την ανδρική ομάδα της Κροατίας, στα φιλικά με Χιλή και Κίνα. Έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο, επίσης, στα τμήματα U17, U19 και U21. Ο Ιβανούσετς ξεκίνησε να αγωνίζεται στην U17 της Varazdin, ακολούθησε η U19 της Λοκομοτίβα, στην πρώτη ομάδα της οποίας παίζει από το 2016.

Το Σάββατο (17/8) ήταν βασικός στο εκτός έδρας 1-1 της ομάδας του απέναντι στην Varazdin. Όταν ρωτήσαμε τον τεχνικό διευθυντή της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ αν πράγματι άνθρωπος του Ολυμπιακού τσέκαρε τον Ιβανούσετς το Σάββατο, απάντησε: " Ήμασταν φιλοξενούμενοι και δεν γνωρίζω αν όντως ήρθε κάποιος για να τον δει. Στο Ζάγκρεμπ, πάντως, δεν έχει έρθει κανείς μέχρι σήμερα για τον Ιβανούσετς από τον Ολυμπιακό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ