ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πόσο άλλαξε ο Ολυμπιακός!

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι "ερυθρόλευκοι" που θα παραταχθούν απόψε στο Καραϊσκάκη έχουν υποστεί αρκετές αλλαγές συγκριτικά με το περσινό 1-0 επί του ΠΑΟΚ. Μόνο οι Φορτούνης και Ελαμπντελαουί έχουν απομείνει ως βασικές μονάδες.

Ενδιαφέρον από όποια πλευρά κι αν το δεις παρουσιάζει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (30/9, 20.30). Όχι μόνο για το βαθμολογικό ενδιαφέρον που υπάρχει, όχι μόνο για το θέμα γοήτρου, αλλά για να γίνουν και κάποιες συγκρίσεις με τα προηγούμενα χρόνια.

Για παράδειγμα ο Ολυμπιακός που θα παρουσιαστεί απόψε στο φαληρικό γήπεδο θα είναι απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα αλλαγμένος κατά… 9/11 σε σχέση με το περσινό 1-0 επί του ΠΑΟΚ με εκείνο το γκολ καραμπόλα του Ένγκελς.

Φυσικά υπάρχει εξήγηση και έχει να κάνει με το «λίφτινγκ» που έγινε στο ρόστερ από τις αρχές του καλοκαιριού, με τις πολλές αποχωρήσεις, αλλά και με τις περίπου 20 μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν με σκοπό να επιστρέψει η ομάδα του Πειραιά στο θρόνο της.

Φέτος λοιπόν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στην ενδεκάδα μόλις δύο ποδοσφαιριστές από αυτούς που είχε πέρσι ο Τάκης Λεμονής στο αντίστοιχο ματς με τους Θεσσαλονικείς που κρίθηκε με το τέρμα του Μπιορν Ένγκελς.

Ας θυμηθούμε την περσινή ενδεκάδα: Προτό, Ομάρ, Ενγκελς, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Οφόε, Φορτούνης (86' Ζντιέλαρ), Πάρντο, Ανδρούτσος (69' Μάριν), Ανσαριφάρντ (89' Τζούρτζεβιτς).

Έχουν μείνει οι Ομάρ και Φορτούνης, αλλά και οι Σισέ, Κούτρης, Πάρντο και Ανδρούτσος.

Μόνο που υπάρχει μία τεράστια διαφορά. Μόνο ο Νορβηγός μπακ και ο Φορτούνης θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα, καθώς οι υπόλοιποι τέσσερις θεωρούνται «ρεζέρβες». Ο δε Πάρντο απλώς έμεινε στο ρόστερ επειδή δεν βρήκε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Οι Σισέ, Κούτρης και Ανδρούτσος θεωρούνται αναπληρωματικοί στα μάτια του Πορτογάλου τεχνικού.

Τι απέγιναν οι περσινοί;

Ο Προτό συνεχίζει την καριέρα του στην Λάτσιο.

Ο Ένγκελς και ο Ρομαό παίζουν στο γαλλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Ρεμς.

Ο Οφόε φοράει πλέον τη φανέλα της Γάνδης.

Ο Ζντιέλαρ μετακόμισε στη Σερβία για την Παρτιζάν. Στο Βελιγράδι, αλλά για τον Ερυθρό Αστέρα, βρίσκεται και ο Μάρκο Μάριν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ