ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ποντένσε: "Του χρόνου πρωταθλητές"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντανιέλ Ποντένσε υποστήριξε μετά τη νίκη του επί του Άρη ότι ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα τη νέα αγωνιστική περίοδο. "Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε του χρόνου" δήλωσε ο Πορτογάλος.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ήταν ο MVP του νικηφόρου (4-1) αγώνα με τον Άρη. Ο Πορτογάλος εξτρέμ σημείωσε δύο γκολ και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επικράτηση της ομάδας του. Μετά το τέλος του αγώνα, ανέφερε:

"Πραγματικά σήμερα, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια που κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν βάζαμε γκολ, κάναμε το αντίθετο. Πετύχαμε τα γκολ στις λίγες ευκαιρίες που φτιάξαμε, χωρίς να έχουμε πάρα πολύ μεγάλη κατοχή της μπάλας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε και στα επόμενα παιχνίδια, γιατί δεν γίνεται συνέχεια να φτιάχνουμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε".

Για τα γενέθλια του Ολυμπιακού:

"Σίγουρα σήμερα ήταν μια ημέρα πολύ σημαντική για τον σύλλογο και όσους τον αγαπούν. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να προσφέρουμε μια νίκη απόψε και ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε και άλλες στο μέλλον, γιατί αυτό αξίζει σε αυτή την ομάδα".

Για τη φάση του τρίτου γκολ:

"Ναι, φαίνεται δύσκολο, αλλά για μας είναι εύκολο, αφού είναι πράγματα που τα δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση".

Για το αν έχει βρει το ποδοσφαιρικό λιμάνι του στον Ολυμπιακό:

"Σίγουρα ο πρώτος χρόνος είναι θετικός, αλλά υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Μπορεί να έχω παίξει καλά, αλλά αυτό που λείπει είναι ο τίτλος. Με βάση αυτά που έχει δείξει η ομάδα, αυτό είναι κάτι που μπορώ να πω με βεβαιότητα, ότι του χρόνου θα τα καταφέρουμε. Ο στόχος είναι οι τίτλοι, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πρέπει να κερδίζει τίτλους και γι΄ αυτό ήρθα εδώ. Φέτος δεν τα καταφέραμε, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε του χρόνου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ