ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ποντένσε: "Την επόμενη σεζόν θα επιστρέψουμε στους τίτλους"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Ποντένσε, υποστήριξε ότι η σεζόν του αφήνει γλυκόπικρη γεύση και υποσχέθηκε ότι την επόμενη οι ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν στους τίτλους. Η αδικία που βίωσε στο παρελθόν λόγω ύψους και η εθνική Πορτογαλίας.

Συνέντευξη στη σελίδα της πατρίδας του "Remate Digital" παραχώρησε ο Ντανιέλ Ποντένσε. Ο 23χρονος Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι δεν είναι φυσιολογικό οι ερυθρόλευκοι να τελειώνουν τη σεζόν χωρίς τίτλο, υποσχέθηκε όμως ότι την επόμενη θα επιστρέψουν στα φυσιολογικά τους στάνταρ.

"Ήταν μια καλή σεζόν σε ατομικό επίπεδο, έπαιξα πολύ, ήταν αυτό που ήθελα. Έδειξα πράγματα σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακό. Σε συλλογικό επίπεδο η σεζόν αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Είχαμε καλές στιγμές όπως στο Europa League και άλλες στιγμές που δεν πιάσαμε καλό επίπεδο, γι' αυτό και δεν ήλθαν οι τίτλοι. Μας έλειψε η συνέπεια, λόγω επίσης και της νεαρής ομάδας που είχαμε", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για:

Την προσαρμογή του στην Ελλάδα: "Η προσαρμογή ήταν σχετικά εύκολη. Συνάντησα πολύ καλά αποδυτήρια που μου έκαναν πιο εύκολη τη ζωή και την ενσωμάτωση στην ομάδα, την πόλη και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μοιάζει πολύ με την Πορτογαλία σε όλα τα επίπεδα. Φαγητό, ζωή, ποδόσφαιρο. Τα μεγάλα παιχνίδια τα ζουν πιο έντονα στην Ελλάδα".

Την αποτίμηση της σεζόν που τελείωσε χωρίς τίτλο και τις προσδοκίες για την επόμενη: "Δεν ήταν φυσιολογικό (η ερώτηση ήταν για τη σεζόν που τελείωσε δίχως τίτλο) και νομίζω ότι την επόμενη σεζόν τα πράγματα θα γίνουν όπως ήταν. Ήταν μια γλυκόπικρη σεζόν, ακόμη και οι οπαδοί μας το ένιωσαν αυτό. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο κι αξίζαμε περισσότερα, αλλά σε κρίσιμες στιγμές δεν ήμασταν συνεπείς. Όλοι έμειναν με την αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε περισσότερα. Αλλά, επίσης είχαμε κι έναν δυνατό αντίπαλο απέναντί μας".

Το γεγονός ότι παλαιότερα δεν πήρε τόσες ευκαιρίες λόγω του ύψους του: "Όσον αφορά στις αποφάσεις ανθρώπων στο παρελθόν ήταν πολύ άδικο να με κρίνουν από το ανάστημα (1.65 μ.), αλλά είναι μέσα στη ζωή. Πρέπει πάντα να το ξεπερνάς και να δείχνει αργά ή γρήγορα ότι ήταν λάθος. Μου αρέσει να κινούμε δεξιά κι αριστερά. Ως επιθετικός έπαιξα ελάχιστα, αλλά συνήθισα και μου άρεσε. Προτιμώ να παίζω ως εξτρέμ".

Το όνειρο της κλήσης στην εθνική Πορτογαλίας: "Ο στόχος είναι να πάω στην εθνική και θα φθάσω εκεί".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ