ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ποντένσε: "Παίξαμε καλύτερα και αξίζαμε τη νίκη"

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÔÏÔÅÍÁÌ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Podense, Olympiacos, (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Ντανιέλ Ποντένσε που ήταν ο MVP του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Τότεναμ υποστήριξε με τη λήξη του αγώνα πως οι "ερυθρόλευκοι" ήταν καλύτεροι και άξιζαν τη νίκη.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε δεν ήταν ικανοποιημένος από το τελικό 2-2 στο παιχνίδι με την Τότεναμ καθώς όπως δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV η ομάδα του έπαιξε καλύτερα και άξιζε τη νίκη.

Ο Πορτογάλος που ήταν ο MVP των "ερυθρόλευκων" δήλωσε:
"Δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Παίξαμε καλύτερα και αξίζαμε την νίκη. Σίγουρα παίζαμε κόντρα στη φιναλίστ του περσινού Champions League αλλά την αντιμετωπίσαμε ως ίση προς ίσο και σε διαστήματα ήμασταν καλύτεροι. Συνεχίζουμε με την ίδια αυτοπεποίθηση, μπορούμε να πετύχουμε πολλά σε αυτό το γήπεδο". .

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Τσιμίκα ο οποίος τόνισε μιλώντας στο "ONE TV" τόνισε:

"Παίξαμε πολύ καλά, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Αναλύσαμε τον αντίπαλο, γυρίσαμε από το 0-2. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη κατά την άποψη μου. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Παναθηναϊκό, όποτε συνεχίζουμε. Στα προηγούμενα παιχνίδια βάζαμε πρώτοι εμείς γκολ, τώρα δεχθήκαμε δύο αλλά όπως είπα αντιδράσαμε καλά. Δεν το βάλαμε κάτω και έπρεπε να πάρουμε κάτι παραπάνω, δεν τα καταφέραμε, αλλά προχωράμε. Στο ημίχρονο ο προπονητής μας είπε να μην το βάλουμε κάτω κι εμείς τον πιστέψαμε. Δεν του... κάναμε το χατίρι, γιατί πίστευε ότι θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Τώρα ξεχνάμε ο,τι έγινε και πάμε στο ντέρμπι για τη νίκη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ