ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ποντένσε για Ρομπίνιο: "Είναι το ίνδαλμα και το παράδειγμά μου"

Ποντένσε για Ρομπίνιο: "Είναι το ίνδαλμα και το παράδειγμά μου"

Ο Ντανιέλ Ποντένσε έβγαλε φωτογραφία με τον Ρομπίνιο στ' αποδυτήρια του Γ. Καραϊσκάκης μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μπασακσεχίρ κι αποθέωσε τον Βραζιλιάνο, τον οποίον προσδιόρισε ως ίνδαλμα και παράδειγμά του.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 την Μπασακσεχίρ και προκρίθηκε στα playoffs του Champions League, εκεί όπου θα κληθεί να περάσει το εμπόδιο της Κρασνοντάρ και να επιστρέψει στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε νίκησε τον Ρομπίνιο, αλλά τον αποθέωσε μετά τη λήξη του ματς. Ο Πορτογάλος έβγαλε κοινή φωτογραφία με τον Βραζιλιάνο, τον οποίον προσδιόρισε ως ίνδαλμα και παράδειγμά του. Η ανάρτηση του Ίβηρα: "Πίσω στο 2005. Όταν ήμουν παιδί, συνήθιζα να παίζω Playstation όπως οποιοσδήποτε άλλος. Αυτός όμως συγκεκριμένα άλλαξε το δρόμο στο ταξίδι μου. Απολάμβανα τόσο πολύ να παίζω μαζί του στο PlayStation και να τον βλέπω. Να τραγουδώ το όνομά του και κάνω τις ντρίμπλες του. Και τώρα κοίτα που είμαι.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Ήταν ένα ίνδαλμα για μένα ως παίκτης και τώρα είναι ως άνθρωπος. Είμαι ευγνώμων γι' αυτά που έχω και ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα. Και, ναι, θα παλεύω για περισσότερα. Αυτό είναι το παράδειγμα για να κατακτήσεις τα όνειρά σου και να κάνεις πραγματικότητα αυτό που δεν πίστευες ότι θα συμβεί. Απλά πάλεψε και πίστεψε. Ο Θεός ξέρει τα πάντα και θα είσαι σε ασφαλή χέρια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ