ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποντένσε: "Απίστευτο, θα έπρεπε να νικήσουμε με τρία-τέσσερα γκολ"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Ποντένσε, υποστήριξε ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα έπρεπε να νικήσουν με βάση τις ευκαιρίες που έχασαν, ενώ τόνισε ότι το φταίξιμο για την ήττα ήταν συνολικό.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την εντός έδρας ήττα (0-1) από τον ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την πέμπτη αγωνιστική της Super League κι ο Πορτογάλος εξτρέμ των "ερυθρολεύκων" σε δηλώσεις του στη NOVA στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του ιδίου και των συμπαικτών του.

"Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ήταν απίστευτο αυτό που συνέβη. Όταν δεν βάζεις γκολ, αυτή είναι η συνέπεια. Θ' αντιδράσουμε. Όλος ο κόσμος κατάλαβε, γι' αυτό μας χειροκρότησε. Δεν είναι φυσιολογικό μετά από χαμένο εντός έδρας ντέρμπι, αλλά το αναγνώρισε. Θα έπρεπε να νικήσουμε με τρία και με τέσσερα γκολ, αναγνωρίστηκε οι προσπάθειά μας.

Σε μία ομάδα η αποτυχία είναι ομαδική. Μπορεί να φταίει ο Βούκοβιτς για το αυτογκόλ, αλλά φταίμε οι μέσοι κι επιθετικοί που δεν σκοράραμε περισσότερα γκολ. Το φταίξιμο είναι συνολικό", υποστήριξε σχετικά στο ματς ενώ στη συνέχεια μίλησε:

Για τη θέση που προτιμά να παίζει: "Προτιμώ να παίζω στα δεξιά, αλλά έχει τύχει να κάνω καλύτερα παιχνίδια στ' αριστερά".

Για τη μάχη του στην πλευρά με τον συμπατριώτη του, Βιεϊρίνια: "Ο Βιεϊρίνια είναι δύσκολος αντίπαλος, πρωταθλητής Ευρώπης με την Πορτογαλία και τον ευχαριστώ. Είναι άνθρωπος που θαυμάζω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ