ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ποντάρει στην εμπειρία ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπεσίκτας

Ποντάρει στην εμπειρία ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπεσίκτας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Βούζας το είπε και το έκανε, επαναφέροντας τους "κομμένους" του Μπέντο σε αποστολή ενός τόσο σπουδαίου ματς. Ο Καμπιάσο προορίζεται για το αρχικό σχήμα στο πλευρό του Ρομαό!

H αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας στον Ολυμπιακό έφερε αρκετά χαμόγελα στους ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν μονίμως στην εξέδρα. Οι Τσόρι, Καμπιάσο και Μάριν είχαν ανεβασμένη ψυχολογία στις προπονήσεις και πήραν ακόμα περισσότερο τα "πάνω" τους όταν ο Βασίλης Βούζας στην πρώτη του ομιλία είχε ξεκαθαρίσει ότι "δεν θα αδικήσω κανέναν, υπολογίζω σε όλους σας".

Ο Μάριν λοιπόν επέστρεψε σε αποστολή επίσημου ματς μετά από έναν μήνα και... τρεις μέρες. Ο Καμπιάσο που έχει να παίξει από τα τέλη Ιανουαρίου, προορίζεται για βασικός. Προφανώς ο Βούζας για να έχει στο μυαλό του να ξεκινήσει τον Αργεντινό χαφ, πάει να πει ότι κάτι είδε στην προπόνηση. Είδε έναν Καμπιάσο που από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας είναι στα επιθυμητά επίπεδα για να βοηθήσει στο ματς με την Μπεσίκτας.

Όλα δείχνουν ότι ο Καμπιάσο θα παίξει μαζί με τον Ρομαό στα χαφ στο 4-2-3-1 που έχει στο μυαλό του ο Μπέντο. Δηλαδή να "φάει" τον Αντρέ Μάρτινς από την ενδεκάδα. Όσο για τον Μάριν; Δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει, μιας και ο Βούζας τα μπέρδεψε λίγο τα πράγματα, αφού εκτός από τον Γερμανό, έδειξε ότι υπολογίζει για βασικό και τον Μανθάτη στο ένα "φτερό". Η άλλη πτέρυγα είναι καπαρωμένη από τον Ελιουνούσι.

ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ

Ο "πονοκέφαλος" για τον Βούζα ακούει στο όνομα του Μανουέλ Ντα Κόστα. Ο Μαροκινός δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Ναι μεν είναι στην αποστολή, αλλά θα ξεκαθαρίσει το απόγευμα της Πέμπτης (9/3) αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει. Προς το παρόν, το φαβορί για να περάσει δίπλα στον Μποτία είναι ο Ρέτσος...

Με λίγα λόγια το πιθανότερο σχήμα είναι με Λεάλι στα δοκάρια, τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ρέτσο και Σισοκό στην άμυνα, τους Ρομαό – Καμπιάσο στα χαφ και τους Φορτούνη, Ελιουνούσι και ένας εκ των Μανθάτη ή Μάριν να πλαισιώνουν τον Ανσαριφάρντ στην επίθεση.

ΟΙ ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ TO "ΣΗΜΑΔΙ" ΣΤΟΝ ΤΑΛΙΣΚΑ

Ο περισσότερος κόσμος ασχολείται με το πώς θα αναχαιτίσει ο Ολυμπιακός τους Κουαρέσμα και Μπάμπελ που είναι "διάολοι" από τις πτέρυγες. Το θέμα για τον Βούζα και τους συνεργάτες του δεν είναι μόνο οι δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές.

Υπάρχει και ο Ταλίσκα, ο οποίος πέρα από το ότι είναι ο "ιθύνων νους" της Μπεσίκτας, είναι και ο άνθρωπος που αναλαμβάνει τις περισσότερες εκτελέσεις φάουλ. Χθες βράδυ (8/3) υπήρχε και ένα σχετικό βίντεο που έδειξε ο Βούζας στο Ρέντη στους παίκτες με κεντρικό θέμα τα φάουλ και τα κόρνερ των Τούρκων.

Αναλυτικά η 19άδα που ανακοίνωσε ο Βούζας αποτελείται από τους: Ανδρούτσο, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτη, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Λεάλι, Μανθάτη, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσο και Ρομαό. Έξω είναι οι τραυματίες Βιάνα, Καπίνο και Σεμπά, αλλά και ο Παρέδες για λόγους τακτικής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ