ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πονάει ο Φορτούνης στον Ολυμπιακό

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÖÏÑÔÏÕÍÇÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÖÏÑÔÏÕÍÇÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο διεθνής χαφ του Ολυμπιακού νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι του και είναι στο «50-50» για να παίξει με τον Πλατανιά την Κυριακή (5/11, 15.00). Έτοιμος θα είναι για τα μπαράζ με Κροατία.

Ένα μικροπρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Ολυμπιακό με τον Κώστα Φορτούνη, που παραπονέθηκε την Παρασκευή (3/11) για ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο.

Είναι απόρροια των πολλών αγώνων που έχει παίξει σερί και επίσης μην ξεχνάμε ότι έβγαλε σχεδόν μία ώρα παιχνιδιού στην Λεωφόρο με ενοχλήσεις. Έπαιξε στη συνέχεια και με την Μπαρτσελόνα και ενδεχομένως να επιβαρύνθηκε.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι στο «50-50» για τον Πλατανιά (5/11, 15.00). Αν χρειαστεί να παίξει, αν ο Λεμονής τον θέλει οπωσδήποτε κόντρα στους Χανιώτες και οι γιατροί ανάψουν το «πράσινο φως», τότε μπορεί να βοηθήσει

Από την άλλη όμως δεν θέλει σε τίποτα ο Λεμονής να ρισκάρει το ενδεχόμενο κάποιας υποτροπής. Οπότε θα περιμένει το ιατρικό τιμ. Σε ό,τι έχει να κάνει με το αν θα είναι διαθέσιμος για τα μπαράζ με την Κροατία, δεν υπάρχει κάποια τέτοια ανησυχία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ