Πολυπληθής παρουσία του Ολυμπιακού στο Δ.Σ. της Super League

Πολυπληθής παρουσία του Ολυμπιακού στο Δ.Σ. της Super League

Με επτά εκπροσώπους του βρίσκεται στα γραφεία της Super League ο Ολυμπιακός για το Δ.Σ. που θα διεξαχθεί με θέμα την έναρξη ξανά του πρωταθλήματος.

Ένα από τα πλέον κρίσιμα Δ.Σ. της Super League θα διεξαχθεί σε λίγη ώρα με κυρίαρχο θέμα την έναρξη ξανά του πρωταθλήματος και την αποδοχή των προτάσεων του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη.

Προτάσεις με τις οποίες διαφωνεί ο Ολυμπιακός, όντας πλέον η μοναδική ομάδα μαζί με την Ξάνθη που λένε όχι, και για αυτό το λόγο οι ερυθρόλευκοι... παρατάσσονται στην Super League με πολυπληθή παρουσία.

Συγκεκριμένα από πλευράς Ολυμπιακού επτά στελέχη της ομάδας βρίσκονται στα γραφεία της Λίγκας. Εκεί είναι ο Γιάννης Βρέντζος, ο Σάββας Θεοδωρίδης, o αντιπρόεδρος των Πειραιωτών, Ευάγγελος Μπαταγιάννης, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γιώργος Παύλου, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αργύρης Λίβας, ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς και ο εκπρόσωπος στο Διοικητικό Συμβούλιο του συνεταιρισμού, Δημήτρης Αγραφιώτης.

Φυσικά πλην των προτάσεων του Βασιλειάδη στην ατζέντα βρίσκονται τα θέματα τόσο του προγράμματος της Super League μετά την αναβολή της μιας αγωνιστικής αλλά και της πρότασης της ΑΕΚ για μη υποβιβασμό των ομάδων που δεν θα πάρουν άδεια.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24