ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο Γκραντέλ"

Toulouse's Max Gradel challenges for the ball during the French League One soccer match between Lyon and Toulouse, in Decines, near Lyon, central France, Sunday, March 3, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Max Gradel/AP IMAGES AP IMAGES

Ο Μαξ-Αλέν Γκραντέλ βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό σύμφωνα με πληροφορίες των Γάλλων, οι οποίοι θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου να υπογράψει στους "ερυθρόλευκους".

Ο Ιβοριανός εξτρέμ, Μαξ-Αλέν Γκραντέλ, θα υπογράψει σύντομα στον Ολυμπιακό. Αυτό αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα le10sport.com, που παρουσιάζει το ρεπορτάζ ως αποκλειστικό. "Ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του στην Τουλούζ, ο Γκραντέλ θα φύγει από την Τουλούζ για να συνεχίσει στον Ολυμπιακό" αναφέρεται.

Γεννημένος στο Αμπιτζάν, στις 30 Νοεμβρίου 1987, με ύψος 1,75, μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές της επίθεσης, υπό προϋποθέσεις και στην κορυφή. Πρόκειται για έναν ακραίο επιθετικού με ποιότητα. Το δείχνουν οι 75 συμμετοχές και τα 12 γκολ με την εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού, αλλά και οι 187 συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία της Γαλλίας ( Ligue 1), οι 25 στην Premier League, γιατί όχι και οι 45 στην Championship.

Ο 33χρονος Αφρικανός αναζητά πλέον μια διαφορετική πρόκληση στην καριέρα του. Όταν ενημερώθηκε ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον να τον αποκτήσουν, αντέδρασε κι αυτός με όμοιο τρόπο. Κι αυτός βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική να παίξει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Έχοντας περάσει από τα πρωταθλήματα δύο χωρών, Αγγλίας (Λέστερ, Μπόρνμουθ, Λιντς) και Γαλλίας (Σεντ Ετιέν και Τουλούζ), φιλοδοξεί να δοκιμάσει την τύχη του σε μια διαφορετική χώρα, σε μια ομάδα που θα του δώσει το δικαίωμα να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο.

Πάντως οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεσή του παραμένει στάσιμη και πως το θέμα δεν είναι ακριβώς τόσο προχωρημένο όσο το παρουσιάζουν οι Γάλλοι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ