ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Poll: Ψήφισε από μια ντουζίνα "ερυθρόλευκες" επιλογές

Poll: Ψήφισε από μια ντουζίνα "ερυθρόλευκες" επιλογές

Επτά δανεικοί και πέντε "φρέσκοι" Έλληνες διεκδικούν θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Μπες στο poll του Sport24.gr και ψήφισε ποιους από αυτούς θα ήθελες να δεις στα ερυθρόλευκα!

Στους ρυθμούς της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 μπαίνει πλέον ο Ολυμπιακός και ένα από τα πλέον βασικά ζητούμενα στο Λιμάνι είναι η στελέχωση του ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Εκτός από τις μεταγραφές που θα πραγματοποιήσουν στη διάρκεια του καλοκαιριού, οι Πειραιώτες θα ενσωματώσουν στο έμψυχο δυναμικό τους και ποδοσφαιριστές που φέτος αγωνίστηκαν με τη μορφή δανεισμού σε άλλους συλλόγους, ενώ υπάρχει ήδη μια πεντάδα Ελλήνων έτοιμη προς... ενεργοποίηση ανά πάσα στιγμή.

Γιαννιώτης, Λαΐφης, Ζντιέλαρ, Κασάμι, Γιαννιώτας, Πάρντο και Μπεν, αποτελούν μια επτάδα ποδοσφαιριστών που άλλος με περισσότερες και άλλος με λιγότερες πιθανότητες, ενδέχεται να επιστρέψουν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη μετά τους δανεισμούς τους και να ακολουθήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σε αυτούς μπορούν να προστεθούν και οι Μύγας, Κούτρης, Σιώπης, Ρισβάνης και Βέλλιος, που περιμένουν την απόφαση του Ολυμπιακού για να μπουν στο αεροπλάνο με προορισμό το Ζέεφελντ.

Επτά δανεικοί και πέντε "φρέσκοι" Έλληνες λοιπόν διεκδικούν θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Μπες στο poll του Sport24.gr και ψήφισε ποιους από αυτούς θα ήθελες να δεις στα ερυθρόλευκα! Πατήστε ΕΔΩ για να ψηφίσετε μέσω κινητού .

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ