ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ποιους θέλετε στην 11άδα του Ολυμπιακού με την Οσμάνλισπορ;

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Μπέντο EUROKINISSI SPORTS

Οι αναγνώστες του Sport24.gr επιλέγουν ποιους θέλουν να δουν στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στη ρεβάνς με την Οσμάνλισπορ στην Άγκυρα για τους "32" του Europa League.

Ο Ολυμπιακός αναμετράται με την Οσμάνλισπορ στην Άγκυρα το απόγευμα της Πέμπτης (23/2, 18:00) στη ρεβάνς του 0-0 στο Φάληρο με φόντο το εισιτήριο για τους "16" του Europa League. Οι αναγνώστες του Sport24.gr μπαίνουν στην θέση του Πάουλο Μπέντο και επιλέγουν αυτούς που θέλουν να δουν στο αρχικό σχήμα με την τουρκική ομάδα.

Ο Ιντέγε φεύγει για Κίνα και δεν υπολογίζεται πλέον, οι Μάριν και Καμπιάσο έμειναν εκτός για λόγους τακτικής, οι Καπίνο και Παρέδες είναι τραυματίες και δεν ακολούθησαν την αποστολή, ενώ θυμίζουμε ότι ο Βιάνα είναι τιμωρημένος από την κόκκινη στο πρώτο ματς. Επομένως, οι επιλογές του Πορτογάλου κόουτς είναι σαφώς πιο περιορισμένες με βάση τους παίκτες που θα έχει μαζί του.

Οι Πειραιώτες αναμένεται να παραταχθούν με διάταξη 4-2-3-1 στην Τουρκία, επομένως θα δοθούν τέσσερα διαφορετικά ερωτήματα (τέρμα, άμυνα, μεσαία γραμμή, φορ) αναφορικά με τον καταρτισμό της αρχικής 11άδας με την Οσμάνλισπορ.







TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ