ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ποιους θέλετε στην 11άδα του Ολυμπιακού με την Οσμάνλισπορ;

Ποιους θέλετε στην 11άδα του Ολυμπιακού με την Οσμάνλισπορ;
Μπέντο-Ολυμπιακός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός θα έχει απουσίες ενόψει Οσμάνλισπορ και ο Πάουλο Μπέντο ψάχνει τους 11 που θα ξεκινήσουν στον αγώνα. Ποιους θέλετε να δείτε στο αρχικό σχήμα; Πάρτε μέρος στο Poll του Sport24.gr.

Με αρκετές απουσίες θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στον αγώνα με την Οσμάνλισπορ το βράδυ της Πέμπτης (16/2, 20:00) στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την πρώτη μεταξύ τους μάχη στην φάση των "32" του Europa League.

Ο προπονητής των "ερυθρόλευκων", Πάουλο Μπέντο, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Καπίνο, στον Ντα Κόστα, στον Ελιουνούσι, στον Ντε λα Μπέγια, στον Ιντέγε, ενώ εκτός πλάνων έμειναν και οι Μαρίν, Καμπιάσο για λόγους τακτικής.

Επομένως, περιορίζονται αρκετά οι επιλογές του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος θέλει να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή 11άδα, ώστε να έρθει ένα αποτέλεσμα που θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα ενόψει της ρεβάνς στην Τουρκία στις 23 Φεβρουαρίου (18:00).

Η... μπάλα περνάει στα πόδια των αναγνωστών του Sport24.gr, που καλούνται να εκφράσουν την άποψή τους για το ποια θεωρούν ότι είναι η καλύτερη 11άδα στο 4-2-3-1 που θα κατεβάσει ο Μπέντο στο χορτάρι του φαληρικού γηπέδου.

















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ