ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πλησιάζει το τέλος του Σιόβα στον Ολυμπιακό!

Πλησιάζει το τέλος του Σιόβα στον Ολυμπιακό!
Σιόβας

Μετά από 4,5 χρόνια ο Δραμινός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Εδώ και τρεις μέρες έχει βουίξει ο... Πειραιάς ότι άμεσα θα φύγει δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού

Λίγα 24ωρα απομένουν μέχρι τα Χριστούγεννα και φαίνεται πώς ο... Άγιος Βασίλης χτύπησε νωρίτερα την πόρτα του Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος από πιτσιρικάς είχε όνειρο να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Μετά από 4,5 χρόνια παρουσίας λοιπόν, ο Δραμινός στόπερ βρίσκεται με το ενάμισι πόδι εκτός Ολυμπιακού. Το πότε θα ολοκληρωθεί η συμφωνία με την ομάδα που ενδιαφέρθηκε ζεστά τις τελευταίες μέρες, αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά προς το παρόν.

Ονόματα και... διευθύνσεις δεν έχουν διαρρεύσει. Πιθανότατα τις επόμενες μέρες (ίσως και ώρες) να αποκαλυφθούν τα πάντα!

Στην Ισπανία έγραφαν για την Μπέτις, την Γρανάδα και την Λα Κορούνια ως τις τρεις ομάδες που έχουν απλώσει τα δίχτυα τους στον Ολυμπιακό για να κάνουν δικό τους τον υψηλόσωμο στόπερ. Θα φανεί στην πορεία αν τελικά είναι μία από αυτές.

Το θέμα είναι ότι αυτό που κυκλοφορούσε ως φημολογία τις τελευταίες τρεις μέρες ότι “ο Σιόβας τελειώνει από τον Ολυμπιακό”, ήταν πέρα για πέρα αληθινό! Να σημειώσουμε ότι εξ αρχής γινόταν λόγος για εξάμηνο δανεισμό του ποδοσφαιριστή και ενδεχομένως θα μπει και κάποια οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ