ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πιο κοντά από ποτέ εκτός Ολυμπιακού ο Μπέντο!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάουλο Μπέντο δύσκολα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό μετά τις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου της ήττας από τον ΠΑΟΚ. Εξελίξεις εντός της ημέρας. Μόνο τυχαίο δεν ήταν το σχόλιο του Τσόρι.

Δύσκολες ώρες περνάει πλέον ο Μπέντο στον Ολυμπιακό. Και μένει να φανεί εντός της ημέρας αν θα είναι και οι τελευταίες του ώρες στο λιμάνι. Προς τα εκεί φαίνεται πώς πάει η δουλειά...

Οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού ενόχλησαν τους ανθρώπους της ΠΑΕ και ειδικά στο τάιμινγκ που έγιναν. Μία εβδομάδα νωρίτερα είχε ακούσει τα "εξ αμάξης" ο Μπέντο από τον κόσμο και βγήκε ο Μαρινάκης με δημόσια τοποθέτησή του και κάλυψε τον Πορτογάλο.

Ο 47χρονος τεχνικός όμως επτά βράδια αργότερα έφτασε στο σημείο να κάνει ακόμα και σύγκριση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Ότι ο ΠΑΟΚ δυνάμωσε και ότι ο Ολυμπιακό αποδυναμώθηκε. Το μόνο που λίγο έλειψε να πει ήταν "περιμένατε λοιπόν να κερδίσουμε στην Τούμπα;".

Πώς έχουν αυτή τη στιγμή τα δεδομένα. Ο Μπέντο πολύ δύσκολα θα μείνει στον Ολυμπιακό για τους λόγους που εξηγήσαμε παραπάνω. Ξεφεύγει πλέον το θέμα από το αγωνιστικό κομμάτι και από το γεγονός ότι η ομάδα παρουσίαζε μία κακή εικόνα. Το θέμα έχει πάει στο ηθικό, γιατί είναι ξεκάθαρο ότι προφανώς τον Μπέντο δεν τον "άγγιξε" η ασπίδα προστασίας του Βαγγέλη Μαρινάκη πριν από επτά μέρες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη κινητικότητα στην ΠΑΕ για το τι θα γίνει τελικά με τον Μπέντο που φαίνεται ότι μετράει ώρες στον Ολυμπιακό. Οπότε, είμαστε εν αναμονή εξελίξεων, ακόμα και εντός της ημέρας.

Και μέσα σ' όλα θα πρέπει να επισημάνουμε και κάτι άλλο: Το ποστάρισμα του Τσόρι στοfacebookμόνο τυχαίο δεν ήταν. Προφανώς το μήνυμα το έχουν πάρει και οι ποδοσφαιριστές για το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού στον κόκκινο πάγκο.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ