ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πιέζει ο Γκιλιέρμε για Ολυμπιακό

Barcelona's Lionel Messi, left,  fights for the ball with Deportivo's Guilherme during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Barcelona at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Lalo R. Villar)
Barcelona's Lionel Messi, left, fights for the ball with Deportivo's Guilherme during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Barcelona at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Lalo R. Villar) AP PHOTO/LALO R. VILLAR

Η Λα Κορούνια δεν έχει απαντήσει ακόμη θετικά στους "ερυθρόλευκους" παρότι δεν έχει καλύτερη πρόταση. Φαβορί η Μαρσέιγ για Μίκελ Άγκου, που ήταν η βασική εναλλακτική λύση αν "στραβώσει" κάτι με τον Βραζιλιάνο χαφ της Ντέπορ.

Κάποια ουσιαστική εξέλιξη με τον Γκιλιέρμε δεν υπήρχε την Κυριακή (12/8). Η Λα Κορούνια εξακολουθεί να βάζει… τρικλοποδιές στον Ολυμπιακό, σε μία προσπάθεια φυσικά για να αποσπάσει περισσότερα χρήματα.

Η Ντέπορ, σύμφωνα με τους Ισπανούς, θεωρεί ότι θα βρει τα 4 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου χαφ, παρόλο που μέχρι στιγμής η καλύτερη πρόταση είναι του Ολυμπιακού για αγορά του παίκτη (δεν είναι φυσικά 4 εκατομμύρια) και η δεύτερη καλύτερη της Σάο Πάουλο όχι όμως για την αγορά, αλλά για τον δανεισμό του!

Ο Γκιλιέρμε πιέζει από την πλευρά του την Λα Κορούνια να τον αφήσει να πάει στον Ολυμπιακό, γιατί και εκείνος μέχρι στιγμής θεωρεί ότι ο Πειραιάς είναι ο καλύτερος σταθμός για την καριέρα του.

Από εκεί και πέρα, μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονταν ως αντι-Γκιλιέρμε, σε περίπτωση που δεν προχωρούσε τελικά ο Ολυμπιακός στην απόκτηση του Βραζιλιάνου, ήταν ο Μίκελ Άγκου.

Ο Νιγηριανός χαφ της Πόρτο είχε εκφράσει εδώ και μέρες την προτίμησή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλλία. Ήδη στην Μασσαλία υποστηρίζουν ότι η Μαρσέιγ είναι το φαβορί για να αποκτήσει τον Άγκου.

AP Photo/Lalo R. Villar

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ