ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πιέζει για Σολδάνο - Γκιλιέρμε ο Ολυμπιακός

FC Barcelona's Paulinho, left, is tackled Deportivo Coruna's Fabian Schar during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Deportivo Coruna at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Dec. 17, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Γκιγιέρμε AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Δεν υπήρξε ουσιαστική εξέλιξη για Σολδάνο - Γκιλιέρμε στον Ολυμπιακό, ο οποίος με τον τρόπο του πιέζει να κλείσει τις μεταγραφές, αλλά με του δικούς τους όρους. Υπάρχει βεβαίως και "Plan B".

Ο Ολυμπιακός ψηφίζει… Λατινοαμερικάνικα. Από τη μία ο Αργεντινός επιθετικός Φράνκο Σολδάνο της Ουνιόν Σάντα Φε. Από την άλλη ο Βραζιλιάνος χαφ Γκιλιέρμε της Λα Κορούνια. Και κάπου στη… μέση ο Κοσταρικανός (από την Κεντρική Αμερική όμως) Τζόελ Κάμπελ!

Ουσιαστική εξέλιξη για όλες αυτές τις περιπτώσεις δεν υπήρχε. Στον Ολυμπιακό παλεύουν για τον Σολδάνο και τον Γκιγιέρμε για να τους κλείσουν εντός της εβδομάδας. Δεν είναι εύκολη περίπτωση του Σολδάνο. Στην Αργεντινή υποστήριζαν και την Δευτέρα (13/8) ότι οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν μία τεράστια προσπάθεια, αλλά ακόμη δεν έχουν φτάσει τις απαιτήσεις της Ουνιόν που κυμαίνονται στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Όσο για τον Γκιλιέρμε; Ενώ ο παίκτης έχει συμφωνήσει να πάει στον Ολυμπιακό και πιέζει την Λα Κορούνια για να πει «ναι» στην πρόταση των Πειραιωτών, η ομάδα της Γαλικίας εξακολουθεί να κρατάει μία στάση σαν να λέει ότι «εσείς βιάζεστε να τον πάρετε, εμείς δεν βιαζόμαστε να τον πουλήσουμε».

Περιμένει μία καλύτερη πρόταση είτε από τους «ερυθρόλευκους», είτε από κάποια άλλη ομάδα. Τα 4 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει πάντως, φαντάζει απίθανο να τα βρει…

Για τον Κάμπελ το μόνο που ισχύει στην παρούσα φάση είναι ότι έχει προταθεί. Πρώτα απ’ όλα όμως θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από την Άρσεναλ για να γίνει σοβαρή συζήτηση. Στην Κόστα Ρίκα πάντως λένε ότι ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει το πιο έντονο ενδιαφέρον.

Από εκεί και πέρα, αν δεν προχωρήσουν οι περιπτώσεις των Γκιλιέρμε και Σολδάνο, τότε θα μπει σε εφαρμογή το «Plan B». Οι Άγκου της Πόρτο (θέλει Γαλλία και τον «πολιορκεί» η Μαρσέιγ), Εμπιά που κυκλοφορεί ελεύθερος και Βενκέρ της Αντάλιασπορ είναι τρεις περιπτώσεις που εξετάζονται ως αντι-Γκιγιέρμε.

Για την επίθεση τα ονόματα είναι γνωστά. Ο Ρούι Φόντε της Φούλαμ και πιο πίσω έχει πάει ο Αχμέντ Χασάν της Μπράγκα, τον οποίο θέλει και η Ρίζεσπορ. Μια Ρίζεσπορ που ψάχνεται για επιθετικό και έχει μεταξύ άλλων στη λίστα της και τον Τζούρτζεβιτς.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ