ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πήραν "φωτιά" τα βίντεο για Ντίναμο!

Πήραν "φωτιά" τα βίντεο για Ντίναμο!
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Σίλβα έδειξε στους παίκτες του στιγμιότυπα από παιχνίδια των Κροατών. Μεταξύ αυτών και το μεταξύ τους ματς στο Μαξιμίρ. Σε ποια σημεία στάθηκε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Έκανε… μπαμ από την ώρα που επέστρεψε η αποστολή του Ολυμπιακού από την Βέροια, ότι ο Μάρκο Σίλβα ζούσε και ανέπνεε για το ματς της Τετάρτης (4/11, 21.45). Και να ήταν μόνο ο Σίλβα; Όλες οι συζητήσεις στο Ρέντη περιστρέφονται γύρω από το παιχνίδι με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Ο Σίλβα έπιασε δουλειά νωρίς-νωρίς σχετικά με τους Κροάτες. Η αρχική πληροφόρηση έκανε λόγο για προβολή βίντεο είτε παραμονή του ματς, είτε λίγες ώρες πριν μπουν οι παίκτες στο πούλμαν για να πάνε στο Καραϊσκάκη. Έτσι τους έχει συνηθίσει άλλωστε τους ποδοσφαιριστές του από το ξεκίνημα της σεζόν.

Τελικά, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν κρατιόταν. Τους έκλεισε το απόγευμα της Δευτέρας (2/11) στην αίθουσα προβολής βίντεο στο Ρέντη και τους έδειξε στιγμιότυπα από πολλά παιχνίδια της Ντίναμο. Μεταξύ αυτών τους έδειξε και φάσεις από τον προ δύο εβδομάδων αγώνα του Ολυμπιακού στο Μαξιμίρ.

Ο Σίλβα κατά τη διάρκεια της ανάλυσης μιλούσε μόνο για τους Κροάτες. Δεν μπήκε στη διαδικασία δηλαδή να μιλήσει για τα όποια λάθη έκαναν οι "ερυθρόλευκοι" πριν από 15 βράδια. Όλο το βάρος το έριξε στις κινήσεις που έκανε κάθε ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ζάγκρεμπ.

Επίσης, τους μιλούσε συνεχώς για την ταχύτατη μεσοεπιθετική γραμμή της. Έχει ποδοσφαιριστές που είναι μανούλες στο να βγαίνουν στην κόντρα.

Μπορεί να απουσιάζει ο Αλγερινός εξτρέμ Σουντανί, όμως, ο κόουτς των Πειραιωτών θεωρεί ότι θα καλυφθεί επάξια το κενό του, αφού θα τον αντικαταστήσει ο νεαρός Πιάτσα που είναι από τα hot ονόματα της Ντίναμο. Ο Σίλβα μάλιστα έκανε ειδική αναφορά στον Πιάτσα, δείχνοντας στιγμιότυπα από εμφανίσεις του στο κροατικό πρωτάθλημα.

Τέλος, οι στατικές φάσεις είναι ένας τομέας στον οποίο παρουσιάζεται ιδιαιτέρως απειλητική η Ντίναμο όταν επιτίθεται. Ωστόσο, έχει και τα προβλήματά της όταν βρίσκεται σε συνθήκες άμυνας στα φάουλ και στα κόρνερ.

Δεν προπονήθηκε ο Ελαμπντελαουί

Επίσημα από το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού δεν υπήρχε καμία αναφορά στον Ελαμπντελαουί. Η αλήθεια είναι ότι ο Νορβηγός μπακ δεν προπονήθηκε την Δευτέρα (2/11) και ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα. Είχε κάποιες μικροενοχλήσεις από κόπωση, οι οποίες όμως δεν πρόκειται να του στερήσουν τη συμμετοχή.

Το αν θα ξεκινήσει ή όχι θα το αποφασίσει ο Σίλβα. Το σίγουρο είναι ότι ο Ελαμπντελαουί θα είναι διαθέσιμος, αφού την Τρίτη (3/11) αναμένεται να προπονηθεί με την ομάδα. Αν δει ο κόουτς ότι ο Νορβηγός δεν μπορεί να βοηθήσει στον βαθμό που το επιθυμεί από την αρχή του ματς, τότε θα επιστρατευτεί ο Σαλίνο.

Για τις υπόλοιπες θέσεις, όπως έγραψε νωρίτερα το Sport24.gr, ο Ερνάνι δοκιμάστηκε με τους βασικούς αντί του Πάρντο στο διπλάκι. Είναι η πρώτη φορά φέτος που ο Πορτογάλος "ζογκλέρ" δείχνει να έχει πολλές πιθανότητες για να πάρει φανέλα βασικού. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται αλλαγές.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ