ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πήγαν θέατρο οι Κ-20 και Κ-17

Πήγαν θέατρο οι Κ-20 και Κ-17

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την σπουδαία παράσταση "Δείπνο Ηλιθίων", στο Θέατρο Κάππα, είχαν το βράδυ της Παρασκευής (11/11) οι ποδοσφαιριστές των ομάδων Κ-20 και Κ-17 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Ακαδημίας "Life Outside the Box", οι ποδοσφαιριστές των ομάδων Κ-20 και Κ-17 του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την σπουδαία παράσταση "Δείπνο Ηλιθίων", στο Θέατρο Κάππα, το βράδυ της Παρασκευής (11/11).

Μαζί με τους προπονητές κ.κ Βούζα, Θέο, Χατζηράπτη "καθηλώθηκαν" από τις ερμηνείες του Σπύρου Παπαδόπουλου και των άλλων ηθοποιών που "μεταφέρουν" στο κοινό το έργο του Φράνσις Βέμπερ, το οποίο είχε προ δυο δεκαετιών "σαρώσει" στην Γαλλία και εν συνεχεία παίχτηκε και στον κινηματογράφο.

Πήγαν θέατρο οι Κ-20 και Κ-17
INTIME SPORTS
Πήγαν θέατρο οι Κ-20 και Κ-17
Πήγαν θέατρο οι Κ-20 και Κ-17
Πήγαν θέατρο οι Κ-20 και Κ-17

Το έργο θίγει το bulling, τον ρατσιμό, την ψυχολογική βία και οι ερμηνείες των Σπύρου Παπαδόπουλου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδη, Τάκη Παπαματθαίου, Βασίλη Ρίσβα, Άννας Μενενάκου και Ξανθής Γεωργίου συναρπάζουν το κοινό.

Πήγαν θέατρο οι Κ-20 και Κ-17
Πήγαν θέατρο οι Κ-20 και Κ-17
INTIME SPORTS

Μετά από το τέλος της παράστασης ο Σπύρος Παπαδόπουλος, γνωστός για τα Ολυμπιακά του αισθήματα, κάλεσε τα μέλη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στο καμαρίνι του για να τους μιλήσει αλλά και να ακούσει από τα παιδιά για τα όνειρα και τους στόχους τους. Τα παιδιά της Ακαδημίας δώρισαν στον δημοφιλή ηθοποιό μια φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ εκείνος τους εντυπωσίασε δείχνοντας τους μια ερυθρόλευκη φανέλα του 1965 την οποία χαρακτήρισε "ιερό κειμήλιο".

Πήγαν θέατρο οι Κ-20 και Κ-17

Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Κ-13: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 4-0

Σε αναμέτρηση για το "Attica Cup", που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (12/11) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, η Κ-13 του Ολυμπιακού επικράτησε με σκορ 4-0 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού.

Για την ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη το 1-0 σημείωσε με σουτ ο Μπόλης μετά από ασίστ του Φλώκου, ενώ το 2-0 ήρθε με κεφαλιά του Γιαλεδάκη έπειτα από χτύπημα φάουλ του Ποιμενίδη. Ο Ολυμπιακός βρήκε δύο ακόμη τέρματα στο παιχνίδι με τον Ποιμενίδη.

Κιοσσές, Γιαλεδάκης, Κατσαούνος, Αλέξης, Κορφιάτης, Σταυρόπουλος, Μάνδρος, Γιαννόπουλος, Μπόλης, Φλώκος, Ποιμενίδης/ Γκίνι, Αδαμόπουλος, Λίτσο, Σκαρτσιάρης, Γαλάνης, Αρβανιτάκης, Ράμμος, Αναστόπουλος, αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση.

Κ-11: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-0

Σε αναμέτρηση για το "Attica Cup", που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (12/11) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, η Κ-11 του Ολυμπιακού επικράτησε με σκορ 3-0 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα του Σωκράτη Κοψαχείλη (που είχε και 3 δοκάρια στο παιχνίδι) χρησιμοποίησε και δυο ποδοσφαιριστές της Σχολής του Ολυμπιακού από την Θεσσαλονίκη, τους Καράι, Κοντονικολάου, οι οποίοι απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια για την απόδοση τους. Ο Καράι έπαιξε βασικός τερματοφύλακας ενώ ο Κοντονικολάου σκόραρε.

Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν οι: Κοντονικολάου (1), Κουτρέτσης (1), Μυστακίδης (1).

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Καράι, Τσόνεβ, Χαρίτος, Μουζακίτης, Μανιός, Κουτρέτσης, Μπάδρας, Μπάμπουλης, Μυστακίδης/ Κοντονικολάου, Δανδουλάκης, Κοπανίδης, Κωστούρος, Χατζόγλου, Αντωνάκος, Λουλουργάς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ