''Αυτό δεν θα ξανασυμβεί ποτέ!"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποδέχθηκε την αποστολή του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο, συνεχάρη τους παίκτες και τους διαβεβαίωσε ότι αυτή την ζούγκλα δεν θα την ξαναζήσουν ποτέ.

Την υπόσχεση του πράξη έκανε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς μετέβη στο Ελευθέριος Βενιζέλος και υποδέχθηκε την αποστολή του Ολυμπιακού.

"Για μένα, όλη η χρονιά είναι πετυχημένη. Αυτό που συνέβη απόψε είναι πολύ κακό, Μας πάει 100 χρόνια πίσω. Είμαστε όμως Ολυμπιακός και μας αξίζουν αυτά που έχουμε επιτύχει. Είμαστε ισχυροί και ενωμένοι", είπε αρχικά στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ.

Στη συνέχεια τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα αντιμετωπίσει ξανά τέτοιες ανάλογες καταστάσεις στο μέλλον:

"Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως αυτό δεν θα ξανασυμβεί ποτέ. Μπορείτε να ξεκουραστείτε τώρα. Η χρονιά ήταν επιτυχημένη και κανείς δεν μπορεί να περιμένει από εσάς να είστε καλύτεροι σε συνθήκες ζούγκλας. Γιατί αυτό δεν ήταν ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ήταν ζούγκλα. Είστε επαγγελματίες όμως θέλω να πω συγγνώμη για τις ρατσιστικές επιθέσεις που δεχθήκατε. Και αυτό γιατί τα σπορ είναι υπεράνω από αυτά.

Να ξέρετε πως ο Ολυμπιακός είναι ψηλά, πως τίποτα δε μπορεί να μας ακουμπήσει και πως αυτό μπορεί μόνο να μας κάνει πιο δυνατούς. Αυτό επίσης που συνέβη θα πρέπει να μείνει εδώ γιατί είναι πολύ κακό και για την χώρα. Για άλλη μία φορά σας συγχαίρω και εύχομαι να ξεκουραστείτε για να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα για την επόμενη σεζόν".

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS